Twój nick z gry: Shyper404
Nicki osób posądzonych: McHeadXd
Najdokładniejsza data zdarzenia: 10 minut temu
Opis zdarzenia: gracz loga poza mapą
Dowody:
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=HTC6
Sugerowany wymiar kary: perm
Serwer: Mineserwer.pl
Tak wiem, że miałem cheaty. Byłem na nicku Shyper404 możecie zbanować :/
Cheaty w lewym górnym rogu

Za loganie chyba nie ma już bana, bo przecież Banan wprowadził zabezpieczenie, że podczas logniecia poza mapa celowo czy przypadkowo, gracz jest zabijany wiec nic nie zyskuje. Ale pewny co do tego nie jestem.
Ps. Skarga składana podczas gry na cheatach, to już jest bezczelne... na swoim "głównym" koncie Shevix czy jakoś tak też powinieneś mieć bana za granie na niezgloszonum multi i do tego na cheatach... ocenę sytuacji zostawiam administracji.
(29-April-2017 15:07:12)GandalfTheGrey napisał(a): [ -> ]Za loganie chyba nie ma już bana, bo przecież Banan wprowadził zabezpieczenie, że podczas logniecia poza mapa celowo czy przypadkowo, gracz jest zabijany wiec nic nie zyskuje. Ale pewny co do tego nie jestem.
Ps. Skarga składana podczas gry na cheatach, to już jest bezczelne... na swoim "głównym" koncie Shevix czy jakoś tak też powinieneś mieć bana za granie na niezgloszonum multi i do tego na cheatach... ocenę sytuacji zostawiam administracji.
Poleciałem do niego i go uderzyłem - wyleciały z niego ity. Widocznie nie na każdej mapie działa te ,,zabezpieczenie'' Co do moich cheatów to się z tym nie kryje. Już nie gram tu tylko na MF więc postanowiłem pocheatować w ten ostatni dzień xd