MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Najlepsze akcje [Woj. Dusz]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam! W tym wątku chciałbym, abyście podzielili się swoimi najlepszymi akcjami na Wojownikach Dusz.

Tak więc, oto moje:

Dzisiaj 2 takie akcje:
Królestwo
1. Ja - yellow. Uzbrojenie: zbroja prot I + miecz dusz.
Jestem na moście koło bazy green i chowam się za barykadą. Odliczam do 3 i wybiegam na około 10-os grupę zielonych w dobrym eq. Paru zabiłem a większość osłabiłem.
2. Sytuacja wygląda źle: 12:24 pkt kamienia (y vs g) mam żelazne eq VIP'a i diax miecz. Dzięki pomocy z blue otrzymałem dodatkowo VorteX i potkę siły II na środku. Tak więc obchodzę green od strony Red, wbijam do wieży przy fosie, piję siłę II, wbijam do głównej wieży, zabijam obrońców i niszczę kamień zwykłym złotym kilofem. Na ostatni punkt już mnie bili, ale udało mi się dokończyć, wybić paru i dopiero wtedy zdedać.

Dawniej:
KrólestwoV2; Wejście do kopalni złota.
Chcę wezwać kogoś do nas za pomocą /warn, wklepuję komendę a tu nagle 6 mnie od boku atakuje. Uciekam do fosy, biorę róg i z POŁOWĄ SERCA wybijam 5 a 6 ktoś zabił.
Więc tak
Napadałem na green nabijalem se kille mialem 3 miecze dusz 2 vortexy, łuk zagłady, inferno i seta diax całego klepie sie z każdym tyle killi uciekam lecze sie rogiem juz szłem na ich kamień zabrałem im 20 tej mocy 2 serduszka bo mnie bili a ja skacze i idealnie do wody potem wskoczyłem do góry dobiłem kamieñ i dedłem kilku i zdedałem bo byłem zaatakowany przez cały ich team ale byly emocje ;p
Mam 1 akcje z 2mies
Na Mapie Krolestwo gdy przegrywalismy z blue 32-73 postanowilem z kolega zaatakowac.
Wiec wbilismy i goni nas 7wszystkich z blue.Kolega szybko dziure zrobil i oni z blue tam wpadli i kolega ich zakopal dirtem a oni lopat nie mieli.
Wiec wbijamy i rura niszczymy a tamci z blue spamili na czacie i ich odkopalismy i zabilismy
Raz z 2002link zrobiłem prawie całą podwójną skrzynię pot miotanych i ktoś z naszego teamu gracz - który ma obowiązek pomóc zamiast przeszkadzać jak przystoi na zasady gry. Ukradł wszystko wtedy na tym się zabawa skończyła a już mieliśmy atakować Sad
To taka smutna akcja!

Chociaż dziś na WD kiedy grał Banan była ostra jazda 200 osób po 100 w Yellow oraz w Green myślę że coś nagrał więc kto chce niech zobaczy na odc.
A gry nikt nie wygrał bo prawdopodobnie Szybki zrobił reset ponieważ nie dało się nic zdziałać...

Zatem zapraszam do zobaczenia mojej propozycji na temat ograniczenia czasowego 5 tury myślę że byłby to dobry pomysł Wink
-Tak Kalis odpisał że na chwilę obecną czegoś takiego nie będzie więc w swoim czasie jednak to wprowadzi...

//Edit jutro w wolnej chwili postaram się dać linka na wszelki wypadek gdyby ktoś nie mógł znaleźć na moim profilu. Linka do wątku opisanego wyżej.
Otoz bardzo smutna i wesola akcja

Zacznijmy od smutnej.
Otoz wbilem do wiezy i bilem graczy.Mialem 4serca a tu wbija skorzany.Uzywam rogu i wypadam poza wieze i dedam.Przez moja glupote przegralismy.
Teraz wesola.
Gosciu z yelow z full itami boskimi buduje do most.
Ja szybko go od tylu uderzylem i zwalilem go i on padl i sie boskimi cieszylemBig Grin
Tomek4115 nam chamsko fragi nabija, wszyscy krzyczą że przegramy (33:14 coś takiego kamienia dla nich). Wzięłam wiec niewidkę i kilof z ostatniego złota. Po wypiciu niewidki jakiś FK z teamu tomka mnie pacnął i dupa, nie ma niewidki. Wkurzona idę do nich na kamień, patrzę - pusto. Wiec stoję, kopie, wykopalam. Kiedy kamieniowi zostało 5 hp przybiegło jakichś 5 typków.
Po naszej wygranej okazało się, że Tomek zostawił nam 3 kamienia. :>
szczęsliwe: uciekam pszed koksem (wszystkie ity za sms miał) mam zelazna zbroje i miecz. w koncu zebralem sie na sily wypilem pota sily 2 i ruszylem ... lol padł XD a ja potem zniszczylem ich team bo byly koks itemy i kilof zloty enczant 30 XDXDXD
smutne: koksze na wd az tu nagle frag brak itow malo osub w teame i mieli moje koks itySad i zniszczyli kamienAngry
very happyBig Grin: gram se na wd (jako jedyny koks) nie dosc ze zebralem 32 diaxy(wszystkie!!!) to jeszcze dobry enczant na 1 Smile)) i ruszylem na enemy team ich zniszczylem kamien gg easy SmileTongue
@Up no powiedz mi na co Ci ten odkop..
Wika,na off topic nie ma odkopów.
Ide sobie na druzyne Yellow, a tu na trawie lezą sobie wszystkie dodatkowe itemy... Podnioslem je ukladalem je, a tu nagle gosc akurat przechodzil i mnie zabil ;/.
Stron: 1 2
Przekierowanie