MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Cheaterzy minecraftowo.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
cześć, czy możecie ogarnoć serwer minecraftowo.pl, chyba z 80% graczy majom CHEATY ten nowy pomocnik bo.... on nic nierobi !! tylko gra!! plis wyślijcie ogarnientego pomocnika...pozdrawia TheChef
Nie darady im zapobiec (wszystkim ) >
Przydalaby sie wieksza liczba pomocnikow na minecraftowo.Z tego co wiem na tym serwerze jest tylko 1 pomocnik
@UP Właściwie to 3 pomocników (Wyższych Minik i Ja ) (I uczący się Boxe)
Kolego tylko gram Smile ? co chwile siedze na kazdym trybie 10 min Smile zwracam innym ciagle uwagi i ty piszesz ze nic nie robie ? przepraszam ale gdzie ty masz oczy.
TheChef zgadzam się . Na minecraftowo jest , było i będzie ponieważ nikt z tym nic nie robi np na mineserwer.pl jest około 5 pomocników którzy coś robią np minik snow i skylife . A na minecraftowo nie ma pomocników wiem o tym dobrze bo grałem na tym serwerze od samego startu . Pan Niedzwiadek wogóle nie wchodzi , snow i minik wchodzą raz na ruski rok a bokxe dopiero się uczy i gra tylko na gta .ADMINISTRACJO zróbcie rekrutacje na pomocnika na minecraftowo bo ten serwer jest w opłakanym stanie i jeszcze nikt z tym nic nie zrobił a było już z 10 wątków o tym serwerze . Moja prośba do kalisa jest aby zrobił tam rekrutacje .Wink P.S bardzo lubie ten serwer i mam nadzieję że pomoże mu administracja . Z góry dziękuję KAPITAN1234 Wink
@UP Raz na ruski miesiąc??? Panie ja i minik mamy tam rangę od paru dni ;-; więc wiesz....
Wiesz snow napisałem tak ponieważ jeszcze cb i minika na serwerze nie widziałemWink ale będę o ty pamiętać.
Malo pomocnikow = wiecej cheaterow
Cheaterow jest sporo.
I tak 0,1cheaterow jest banowanych wiec nic sie z nimo nie zrobiSad
Stron: 1 2
Przekierowanie