MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Ban za RL kasę?!?!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : Deszczyk_Szymon
Jesteś recydywistą?: drugi raz piszę unban
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ nic nie zrobiłem... Ostatni raz byłem na serwerze w środę i normalnie mogłem wejść a tera mi się wyświetla ban.
Treść Bana: sprzedaz itemow za rl kase
Serwer: MineSerwer.pl
Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie wątku bo nigdy nie sprzedałem itemów za rl kase!!!

Ban od CONSOLE!
No co w tym dziwnego? to nie jest normalne że np. za 60 zł ( w realu ) sprzedasz komuś Ostrze tyrale na rpg'u
Ale ja dostałem bana za to czego nie zrobiłem, a nie...
Nie wypowiadaj się jak nie wiesz o co chodzi.
ale nikt nie twierdzi że sprzedawałeś przedmioty wczoraj, po prostu robiłeś to, stąd zasłużony ban...
@up ale czy są dowody może logi serwera na PW?
ale ty głupa z kogo chcesz robić, z siebie czy Nas? zrozumiałbym jeszcze jakby gorączkował się jakiś user z 3 postami...
A Czemu gracz, który dostał bana, próbujący się odwołać czy obronić jest traktowany jako pospolity śmieć oraz przestępca? Równie dobrze można by było powiedzieć o tobie to samo zarozumiały arogancie który wybral sobie na cel kolejna ofiare? ;p
Nie jest traktowany jak śmieć ani "przstępca" co to w ogóle za porównanie,dobrze wie za co ma tego bana, nie mierz innych swoją miarą. Po prostu albo gra głupa albo próbuje kłamać w żywe oczy.
Wiem że za to ale nie zrobiłem tego i w tej chwili jestem naciągany na hajs bo mi nie masz zamiaru dać UB tylko karzesz kupić.
Tak tak
Tutaj nikogo nie obrażałeś
http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-UNBAN-20906

Tutaj nie miałeś cheatów
http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-UNB...zyk-Szymon

Ps na tym forum żaden wątek nie ginie. Zaufanie jest czymś co bardzo trudno odbudować. Skoro dostałeś bana to były ku temu przesłanki. Jednak Banan musi być pewien czegoś gdy banuje.
Stron: 1 2
Przekierowanie