MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowa Edycja GTA - Termin!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nowa edycja GTA wystartuje jutro lub pojutrze (piątek lub sobota) - większość funkcjonalności będzie takich samych, jednak każdy będzie miał równe szanse od początku w wcale o nowe bronie, ekwipunek oraz Panowanie nad miastem - pojawi się także kilka dodatkowych broni oraz hazard w którym będzie można zdobyć LEGENDARNEGO KARAMBITA LUB DRAGON LORA (NIEZWYKLE RZADKIE I WARTOŚCIOWE PRZEDMIOTY).

W trakcie rozrywki na pewno przygotuje nowe updaty które nieco odświeżą klimat starego gta, jednak nastąpi to już po starcie nowej edycji.

Zapnijcie pasy przed ognistym startem nowej edycji na MineSerwer.pl <3
z pewnością postaram się do Was dołaczyć rozpoczynając nową serie właśnie na tym serwerze Smile
Banan... rozwaliłeś system z tym Dragon Lore'm i karambitem... hahahahaha
A czy przedmioty zdobyte po restarcie ekwipunku i enderchestu tez zostana usuniete razem z pieniedzmi?
@up tak.
@topic no nareszcie odświeżyło się to GTA Smile Tylko RPG czasem nie restartuj, bo cały czas kozacko jest Wink
To, to ma być cs czy gta? xD
ale i tak mega Big Grin
Popieram @up. To w końcu będzie to CS czy GTA? No sory, ale z tym karambitem i dragon lorem mi się nie podoba. Nie róbmy z GTA CSa... Cóż, mimo wszystko czekam.
@up
Ja myślałem właśnie, że banan doda jakiegoś jetpacka czy coś takiego, i jakieś fajne bronie palne a nie Dragon Lory i karambity xD
Cytat: nowej edycji na MineSerwer.pl <3
Aham, a na np. MineFox? Czy jak wypali na ms to dodasz i na mf ? I jak za jak długo ? (około)
Dziś między 15 a 16 wystartuje nowa edycja!
Przekierowanie