MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Podsumowanie mojej gry, rozmów i obecności na forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Sieeeemanko!
Najpierw odpowiem czemu akurat przy takich dziwnych liczbach to pisze Wink
- Nie zorientowałem się 2 miechy temu , że to już pół roku
- Nie chciało mi się pisać jak miałem 100 diaxów
- Chciałem napisać jak miałem 300 postów , ale skargi pisałem i 300 oddalało się co chwilę ;/

A teraz przejdźmy do mojej historii na Serwerach Banana i Kalisa:

Pewnego dnia podczas gry na survivalu na Jedno-os. , chodziłem po moim nie dokońca oświetlonym domku , który był dość daleko od spawnu , wszedłem do magazynu i patrzę , a tam 2 zielone cosie ( creeperry) , Wybuch, Lava w calym magazynie i Komunikat - Zginąłeś!
Domek ten stał cały rok i skończył spalony przez lavę.
Po tej historii postanowiłem skończyć z Jedno-os. i zacząć grać na multiku wpisałem na necie ,,Serwery minecraft 1.7.2 i napotkałem na Minecraftowo.pl, odpaliłem MC i wszedłem na serwer. Moja nieudolna próba logowania trwała jakieś 2 dni , aż na necie sprawdziłem jak się zalogować ( XD ), a okazało się, że mój nick już jest zarejestrowany. Wtedy myślałem nad nowym nickiem i przypomniała mi się gra na cda , w której miałem nick lonkwsghs czy jakoś tak i z tego wyrazu wybrałem parę liter i powstał lokwsn. Moim pierwszym trybem było Survival Games, przez co dalej mam sentyment do gry tam. Po jakimś tygodniu bez owocnej gry doszedłem do wprawy i wygrałem 1 grę.
Po miesiącu już wygrywałem prawie każdą grę, a mój wirtualny portfel cały czas się zapełniał, więc postanowiłem kupić klasę , lecz po kupnie nie dostałem jej. W następnym tygodniu znów ją kupiłem i znów lipa. Napisałem na czacie, że drugi raz kupiłem klasę i jej zaś nie dodało.. A ktoś odpisał mi , idź na Mineserwer.pl albo Minefox.pl tam klasy się kupują normalnie. Pierwsze wszedłem na MFa i chciałem wbić na SG, ale nie działało , więc wbiłem na losowy tryb , którym było WD. Była wtedy mapa Karaiby , a w pamięci mam, jak wyglądała z shaderami , ale nie miałem nigdy shaderów. Po wygranej rundzie chciałem iść na SG ale dalej nie działało , więc wbiłem na MSa . SG tam! To był dopiero szok jak zobaczyłem blisko 30 osób tam. Na tym trybie grałem około 3/4 miesięcy, a przygoda zakończyła się na zobaczeniu prze ze mnie zniszczonych map i pustego trybu. Wtedy poszedłem na lobby i kliknąłem tą magiczną głowę steve'a , która prowadzi na WD. Na tym trybie poznałem wielu sojuszników jak i wielu wrogów. Moim pierwszym sojusznikiem z boskimi był Kasprian, a drugim chyba manilax , ale to już było jak miałem strzelca Big Grin. Przez wakacje zagłębiłem się w WD i 11 sierpnia kupiłem róg i 15 założyłem konto na forum , z czym wiąże się smutna historia, tj. Ban - ban od zotola za brak współpracy, ponieważ grało wtedy kilku adm. ( Iron , Vark , Grzesiek, Zotol i Kornelia chyba) i był spam sprawdź tego , tamtego itd, przez co prawdopodobnie nie zauważyłem zaproszenia na skype lub zotol nie zauważył , że piszę na teamie nie na all'u. Ale to już dawno zostawiłem , gdyż dwa dni potem kupiłem unbana , a jeszcze tydzień lub dwa potem kupiłem ninje. W listopadzie kupiłem dusza , w grudniu Vortex , w marcu błogo , a w Kwietniu tego roku kupiłem inferno. Przez ten blisko rok gry kupiłem all klasy i zawarłem blisko 200 sojuszy i około 10 wielkich
wrogów.
A moja historia na RC jeszcze , zacząłem grać na Skyblocku dzień przed ogłoszeniem wyników marcowego rekru. Przez kolejny tydzień rozbudowałem swoją wyspę i poznałem adm. Z Mati(cyferki muszę wkońcu zapamiętać) zwiedziliśmy razem całą kryptę( dosłownie całą ) . Od Matiego dowiedziałem się, o Projekcie SBC - SkyBlockCity, i postamowiłem się do niego zgłosić, ale po tygodniu TaPodłogaNienormalna xD zaoferowała mi dodanie mnie do wyspy i od tego czasu pomagam jej w rozwoju wyspy. To już koniec , a ta historia ciągnie się do dziś Wink

A teraz może trochę o Team Speak'u
Team Speak'a miałem już od września, ale na laptopie. Z laptopa zmieniłem na stacjonarkę w listopadzie i pobrałem sobie Mc.
Pewnego dnia zobaczyłem w dziale Woj.Dusz wątek :
http://mineserwer.pl/Temat-Ekipa-na-WD?h...#pid191902
I napisałem podanie. Dzień wyników to był ten wielki dzień kiedy pobrałem TS'a i chciałem gadać z G3 , ale mikro nie działało, więc następnego dnia kupiłem nowe. Pierwszymi osobami ,z którymi gadałem na TS'ie był Mevreyq, Youth i G3. Po jakimś miesiącu ekipa rozpadła się, ale większość dalej miała soje.

TS mineserwera
Gadaliśmy na kanale G3 ( kanał 11 prywatny ) i ktoś powiedział, że będziemy mieć kanał w Xenter Killers.
Następnego dnia wszyscy byliśmy w XK, ale gadaliśmy w parę osób ( chyba : G3, Ja , manilax, Mev, Mecus i Wolfik chyba. Po 3 tyg w XK , spytałem się Grześka czy gada na TS'ie on powiedział , że ok z Erlem też. Pierwszy raz gadałem z Grześkiem , polubiliśmy się i po tygodniu spytałem się Kubixa czy doda Grześka do XK . Niestety w następnym tyg. XK zostało usunięte , a miejsce zostało zajęte przez ESB.
Wtedy z Grześkiem zrobiliśmy kanał 41 i gadaliśmy . Pewnego dnia na WD było dużo cheaterów i napisałem do Kornelii czy może wbić, ta wbiła i pobanowała. Podziękowałem jej i spytałem się czy można dojść do ESB , a po 5 min mnie przeniesiono i zaczęła się rozmowa ,, próbna ". Dostałem się do ESB , ale przez pierwszy tydzień tam nie siedziałem, ponieważ znałem tylko jedno hasło. Dzięki grze na SB na RC poznałem też tamtejszą adm. , gadając z nimi na kanale. To już chyba też wszystko Wink

Posty/repki postyrepkipostyrepki a Repki Wink

Początki mojej reputacji
Za skargi i w miare mądre pomysły dostałem 9 repek,
A podczas wrześniowego rekru dostałem 10 repek na plus i uzbierało sie 19. Pózniej była prawie 2 miesięczna przerwa od MC i wróciłem pod koniec listopada. W styczniu ( chyba 7 ) zobaczyłem pogrubiony napis Rekrutacja Policjantów 2017 Mineserwer.pl , więc złożyłem podanie i z 19 repek zrobiło się blisko 45. Powoli dobiło 50-60 itd , aż do 100. Napisałem wtedy na chatboxie , że mam 99, wchodzę w swój profil i mam 100 , a sam już nie wiem jak ja to wbiłem i co pisałem haha. Na dzień dzisiejszy mam 119 diamencików z czego się bardzo cieszę Wink

Poosty
Ostatnimi dniami wchodząc w dział Skargi/odbanowania zobaczyłem multum skarg od jednej osoby i postanowiłem też tak zrobić. Po 2 dniach takiego spamu wyskoczyło z 230, 320 postów. Dziękuje autorom wszystkich wątków, w których się wypowiedziałem, bez was bym tyle nie miał Big Grin

Fakty: tu dam linka tylko , żeby weszło wszystko co chce to zmieścić
http://mineserwer.pl/Temat-Fakty-o-mnie-...#pid207417

Forum opisałem w początkach na serwerze , więc podziękowania

Podziękowania:

Kalis i Banan: za Rozwijanie serwerów
Anty: za grę na serwerze i Ehc kiedyś
AceHighKox: za razówki na MF i Gry na WD
Alex: za Clan Battle w CR i rozmowy na chatboxie i na tsie
Amon: za grę, za rozmowy na ts i rozwiązywanie moich skarg
Balanga: za sojusz
Cam: za sojusz i banowanie cheaterów
Deszczyk: za gry na WD i SB i rozmowy na chatboxie
Danio: za gry na WD
Dzeremi: za rozmowy na tsie
DzikaRyba: za rozmowy na chatboxie i grę na RC
Demonik: za Sojusz i gry na WD
Dankings: za walki na WD
ErlPl: za Gry na WD i rozmowy na TS'ie
Grzesiek: za Gry na WD, Banowanie cheaterów, Rozmowy na tsie, FB i CB w CR, walki na Ehc xD
G3XBK: za rozmowy, gry na WD i ehc
Gosia: za sojusz, gry na WD i banowanie cheaterów
Hydrant: za banowanie cheaterów na MC i kickanie mnie za AFK z ts'a
Iron: za rozmowy i banowanie cheaterów
Kubix: za dodanie mnie do XK i rozmowy na ts i gry na WD i gry w CR
Kokosowy: za soja kiedyś
Koniu0o: za pvp
Kalom: za gry i sojusz
Kapo: za pomoc na creatvie i rozmowy na chatboxie
KarolxMiszczu: za Gry na WD, rozmowy na tsie i
banowanie cheaterów
Kornelia: za banowanie cheaterów , rozmowy na tsie , ity na RPG i odpisywanie mi CAPS'em
Lola3000: za rozmowy na Tsie
Lisa: za grę na MS'ie XD
Lukikoks: za rozmowy i gry na WD
Luki111: za gonienie cb po całej mapie Wink
manilax: za rozmowy i gry na WD
Myszol: za sojusz , rozmowy i gry na WD
McJack: za walki i za soj
Mev: za soj , rozmowy i gry
Mecus : to samo co Mev
Maticyferki xD : za grę, rozmowy , zwiedzanie krypty
Nece: za sprawdzanie cheaterów , których zgłaszałem
Naselien: za FB w CR i za grę na MC
Oliwka12: za sojusz i 20 siłek xD
Paw: za rozmowy na chatboxie
Piotrovsky: za te pare rund H&S i otwieranie Rekru
Redoshi: za pisanie 3 literek ( ezz) i za pvp , a tak btw kiedy ten poradnik dostanę?
Sujsajd: za doradzenie mi jak zarabiać
Spinning: za upg. SB
TaPodłogaNienormalna: za gry, za rozmowy na tsie i za pomoc z podstawami SB
Wojteksy: za sojusz , gry na WD i za banowanie cheaterów
Wika2301: za dzielenie się skargami xD i za skorpiona
Vark: za robienie fajnych map , za sojusz i za rozmowy na tsie
Zuza: za rozmowy na chatboxie
Zjarany: za zabawę w wagonikach xD
Veksel; za soja i gry
Kusajbyl czy jakoś tak xD; za gry i rozmowy

To chyba wszystko jak zapomniałem to pisać Wink
Kusajbyl XD Przeczytałem do konca Big Grin dzięki za wymienienie
A ja to foch. Dzięki za grę na SB i WD xD i zostań jak najdłużej Wink
I to się nazywa porządne podsumowanie Smile

Życzę ci jak najprzyjemniejszej gry na serwerze, a zarazem tego byś nie miał konfliktów z moderacją Smile
Dzięki za wymienienie
Zostań jak najdłużej Wink
Cytat:Zjarany: za zabawę w wagonikach xD

Znajdziemy kolejne B) Tylko mnie nie wrzucaj na koniec mapy -.- XD
A gdzie ja ? xd Bardzo fajna historyjka
Łee czytania uhuh Tongue Przyjemnie to wygląda Big Grin Dziękuje za przyjemnie spędzony na ts'ie, granie. A przy rozwiązywaniu skarg ile postów wlatuje XD!
Długie Jak Nwm Co xD Leci Plusik
Wieczorem sobie całość przeczytam, ale nie tylko za rozmowy na czacie,i na ts'ie też więc możesz dopisać. Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie