MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Niełącząca się amunicja. [GTA]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam
Zauważyłem, że na trybie GTA często nie chce się połączyć amunicja. Jeśli mamy w ekwipunku taki sam rodzaj amunicji często nie chce nam się łączyć. Zauważyłem, że jest tak w wypadku gdy mamy NP 30 amunicji do karabinu kupionej ze sklepu i 30 znalezionej w skrzynkach. Wtedy nie da się połączyć Big Grin
Błąd nie jest uciążliwy jakoś szczególnie, ale warto by coś z nim zrobić dla samej wygody grania.Cool
Tak, bardzo często jestem 'ofiarą' niełączącej się amunicji.
Przez to mam coraz mniej miejsca w endercheście.
No, miałem już wiele razy tą sytuację, Trzeba to naprawić by módz łączyć... Big Grin
Tez mi tez sie nie laczyly wiele razy
Takie cos trzeba naprawic
Trzeba, trzeba ale dodano na działki możliwość zakupienia na czarnym rynku skrzyń. Wystarczy kupić działke np. kupić SMS`em 30k lub zarobić Big Grin
Prawie każdy gracz ma taką sytuacje , więc nie jesteście anie pierwsi , ani nie ostatni. Jednym słowem się nie stakują.Naprawcie to bo często mam tak że nie mam na ammo miejsca w ekwipunku , bo zestakować sie nie chce.SadSadSad
Był taki temat http://mineserwer.pl/Temat-Amunicja-do-P...3%B3w-3357 akurat to był temat lamy
MelonMango Nie odkopuj!
Jest to bardzo uciążliwy problem . Mam nadzieje że administracja szybko to naprawi .
Amunicja to różne barwniki z txt kupiona amunicja a ze skrzynki maja taką sama nazwe ? Jezeli tak to powinny lączyc się do 64.
Stron: 1 2
Przekierowanie