25-April-2017, 21:28:50
Witajcie,
Dziś jest ten dzień w którym mija 6 miesięcy oraz 4 dni, odkąd jestem na forum.
Więc, jak poznałem mineserwer.pl?
Zaczęło się to odkąd zacząłem grać na serwerach banana 1.5.2, grałem długo na tych serwerach. Nie lubiłem kopać kwarcu, wolałem kampić przed linią PvP i czekać na cud, że ktoś z dobrym eq dednie i zabiorę mu itsy. Nigdy tak się nie stało. Grałem na serwerach 1.6.4 bardzo krótko. Przestałem grać w mc, przez kilka miesięcy. Po tych kilku miesiącach powróciłem do minecrafta, wtedy rozpocząłem grę na serwerach 1.7.2. Wtedy kuzyn pokazał mi royalcraft i tryb wvsp, pokochałem ten tryb. Po kilku tygodniach miał być otworzony nowy serwer, minecraftowo. Po kilku mi minutach od otwarcia wbiłem na ten serwer, wszyscy mieli koszmarne lagi, na drugi dzień ustąpiły. Wtedy założyłem konto na forum Ravi123, po kilku dniach rozpocząłem również przygodę na mineserwer. Miałem na tym serwerze małe nie przyjemności, kłóciłem się wtedy z ówczesnym pomocnikiem Minikiem. Aż po kilku miesiącach zepsuł mi się komputer. Po 6 miesiącach naprawili mi komputer, był tam wirus. Gdy dostałem komputer to przypomniał mi się stary przyjaciel FuriousDestroyer, pamiętam jak z nim grałem 2-3 lata. W końcu przestałem grać na nicku Ravi123. Przestałem grać w mc, grałem tylko w Sagę Gothic. W październiku dokładniej to 20 moja sis jula5555 pokazała mi tryb real life na mineserwer. Następnego dnia zarejestrowałem się na tym forum. Na serwerze pod nickiem Kalom, a na forum Cor Kalom.
Teraz do podziękowań
SzybkiBanan - Za tworzenie wspaniałych trybów.
KalisPro - Za rozmowy na chatboxie, banowanie mnie.
SnowPL - Za rozmowy na jailu.
Piotrovsky - Tobie, to nie mam jak się odwdzięczyć, tyle razy mi pomagałeś.
Kapo44 - Tobie mrauu tygrysku za grę, rozmowy na chatboxie, cały czas mnie zamykałeś w klatce c:
Anty - Za grę, rozmowy, pomaganie.
1zuza1 - Tobie Zuzanno za grę, rozmowy na chatboxie, a przy okazji jak tam twoje adidasy :>
DzikaRyba - Za bycie smaczną rybą, mniam, mniam.
Zjarany - Za zniszczenie mojego domku z dirtu, grę na rc i ms.
WolfTheWolf - Za grę, rozmowy. Niech ta nasza Łopata Śmierci będzie w Twoich rękach.
Lisa135 - Za grę na ms i mf.
MevreyQ - Za rywalizację na jailu.
Redoshi - Za grę, pomaganie, banowanie mnie.
Wojteksy - Za grę :> jak tam moje dwa zeta?
LordVoldemort - Oczekiwanie ze mną na start brutallife.
Manilax - Za soj, grę.
Lokwns - Za grę, soj.
Pawlo - Dryń Dryń :>
TheIronGamePlay - Za grę i itemki na mf, może się spotkamy w realu. ;-; xd
Jamakoshi2012 - Za rozmowy na chatboxie.
Dzeremi500 - Za grę, rozmowy
VeXeleQ - Za rozmowy, pomaganie
Qsibble - Za rozmowy na jailu.
FuriousDestroyer - Za kilka długich lat grania ze mną.
KSIĄŻE Ironhide - Uwielbiam Ciebie denerwować innowacją księciu.
Jeśli kogoś nie wymieniłem to napiszcie.
Dziś jest ten dzień w którym mija 6 miesięcy oraz 4 dni, odkąd jestem na forum.
Więc, jak poznałem mineserwer.pl?
Zaczęło się to odkąd zacząłem grać na serwerach banana 1.5.2, grałem długo na tych serwerach. Nie lubiłem kopać kwarcu, wolałem kampić przed linią PvP i czekać na cud, że ktoś z dobrym eq dednie i zabiorę mu itsy. Nigdy tak się nie stało. Grałem na serwerach 1.6.4 bardzo krótko. Przestałem grać w mc, przez kilka miesięcy. Po tych kilku miesiącach powróciłem do minecrafta, wtedy rozpocząłem grę na serwerach 1.7.2. Wtedy kuzyn pokazał mi royalcraft i tryb wvsp, pokochałem ten tryb. Po kilku tygodniach miał być otworzony nowy serwer, minecraftowo. Po kilku mi minutach od otwarcia wbiłem na ten serwer, wszyscy mieli koszmarne lagi, na drugi dzień ustąpiły. Wtedy założyłem konto na forum Ravi123, po kilku dniach rozpocząłem również przygodę na mineserwer. Miałem na tym serwerze małe nie przyjemności, kłóciłem się wtedy z ówczesnym pomocnikiem Minikiem. Aż po kilku miesiącach zepsuł mi się komputer. Po 6 miesiącach naprawili mi komputer, był tam wirus. Gdy dostałem komputer to przypomniał mi się stary przyjaciel FuriousDestroyer, pamiętam jak z nim grałem 2-3 lata. W końcu przestałem grać na nicku Ravi123. Przestałem grać w mc, grałem tylko w Sagę Gothic. W październiku dokładniej to 20 moja sis jula5555 pokazała mi tryb real life na mineserwer. Następnego dnia zarejestrowałem się na tym forum. Na serwerze pod nickiem Kalom, a na forum Cor Kalom.
Teraz do podziękowań
SzybkiBanan - Za tworzenie wspaniałych trybów.
KalisPro - Za rozmowy na chatboxie, banowanie mnie.
SnowPL - Za rozmowy na jailu.
Piotrovsky - Tobie, to nie mam jak się odwdzięczyć, tyle razy mi pomagałeś.
Kapo44 - Tobie mrauu tygrysku za grę, rozmowy na chatboxie, cały czas mnie zamykałeś w klatce c:
Anty - Za grę, rozmowy, pomaganie.
1zuza1 - Tobie Zuzanno za grę, rozmowy na chatboxie, a przy okazji jak tam twoje adidasy :>
DzikaRyba - Za bycie smaczną rybą, mniam, mniam.
Zjarany - Za zniszczenie mojego domku z dirtu, grę na rc i ms.
WolfTheWolf - Za grę, rozmowy. Niech ta nasza Łopata Śmierci będzie w Twoich rękach.
Lisa135 - Za grę na ms i mf.
MevreyQ - Za rywalizację na jailu.
Redoshi - Za grę, pomaganie, banowanie mnie.
Wojteksy - Za grę :> jak tam moje dwa zeta?
LordVoldemort - Oczekiwanie ze mną na start brutallife.
Manilax - Za soj, grę.
Lokwns - Za grę, soj.
Pawlo - Dryń Dryń :>
TheIronGamePlay - Za grę i itemki na mf, może się spotkamy w realu. ;-; xd
Jamakoshi2012 - Za rozmowy na chatboxie.
Dzeremi500 - Za grę, rozmowy

VeXeleQ - Za rozmowy, pomaganie
Qsibble - Za rozmowy na jailu.
FuriousDestroyer - Za kilka długich lat grania ze mną.
KSIĄŻE Ironhide - Uwielbiam Ciebie denerwować innowacją księciu.
Jeśli kogoś nie wymieniłem to napiszcie.