MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [POMOCNIK]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam, nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale mam sprawę. Otóż ostatnio składałem podanie na pomocnika, pewnie kojarzycie. Nie dostałem się. Nie poddam się i za miesiąc będę składał podanie kolejny raz. Niestety teraz zostało odrzucone i chciałbym się dowiedzieć, co mam zmienić, czy poprawić, abym miał szansę się dostać. Zależy mi na tym, ale nie wiem, czy się nadaję. Chciałbym się dowiedzieć czy to wgl. ma sens.
Moje pytania :
Ile masz lat ?
Ile znasz pluginów?
Ile grasz na serwerach ?
Sam musisz się zastanowić.
Kalis przy odrzuceniach podaje 5 prawdopodobnych przeczyn.
Tak wiem. Nie wiem co jest nie tak... 16 lat , gram ok. 3 lata, pluginow kolo 30 ;D
Nie mam pojęcia ?
Może orto ?
Nie orto... 3 gimnazjum + 5 z polaka ;D
1. Zbyt mała znajomości pluginów - 30 to nie mało
2. Nie mieszczenia się w przedziale wiekowym (Minimum 14 lat!) - lat 16
3. Niedostatecznie długi staż/zasługi na serwerze - 1 rok na Minecraftowo
4. Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem! Oj nie ;D
5. Brak minimalnej ilości postów ! 15 postow 3 watki na pewno mialem
Może mało się udzielasz, lub podanie nie jest zbytnio wystarczające.
Staraj się spędzać dużo czasu na Minecraftowo, forum i na TeamSpeak.
Na prawdę zależy mi na tej randze. Kulturke mam, bezsensownie nie będę banował itp. Nie będę się bawił komendami pomocnika przecież. Więc nie wiem dlaczego mnie wywalili.

Na Minecrafowo jestem non stop. Choćby swiadczy o tym 130 lv - to zobrazowanie mojego czasu gry...
Grać to każdy umie , ale robisz coś dla serwera ? Np. zgłaszasz cziterów , zgłaszasz spam itp. ?
Zgłosiłem juz kilkakrotnie błedy na ts3 do Kalisa, błędy rażące , które on naprawił. Z 4 razy zakupiłem VIP-a co też serwerowi pomaga. No cóż... Być może się nie nadaję. Za miesiąc podanie złoże kolejny raz. Może się uda, jeśli nie to trudno. Płakać nie zamierzam. Ale jeśli moglibyście podpytać Kalisa co było u mnie nie tak itp to bym poprosił.
Pozdrawiam Wink
Stron: 1 2 3
Przekierowanie