MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BRAL ZECZY !!!!!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
WITAM z tej strony Anonym gracz kician24 zarabal mi demo eq ze skrzynki na dzialkach Kalis sprawdz to mialem podwojna skrzynke jedna na druga wlozylem tam exy bo mówiłeś itemy bezpieczne a co się okazało wziął exa demo ! sprawdz go i niech mi odda!!

Wiem ze nie odpowiadacie za stracone ale było napisane ''TWOJE ITEMY BĘDA BEZPIECZNE'' sprawdz jego eq i zobacz tylko hełmu nie wziął bo szybko przyszłem patrze skrzynka otwarta ten sobie bierze a pózniej przyszedl drugi raz niemógł otworzyć jakiś Chiter
Dlatego ja nie ufam działką i poprostu zabespieczyłem obsem Blokiami diax i innymi syfami... Administracja nie odpowiada ale jeżeli to bug no to powinieneś odzyskać eq ;_;
Tak to był bug przesyłam dowody i niech kalis to sprawdzi . http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=X1R7
Czy ja wiem czy bug ? to o czym pisałes tez sprawdziłem i nie działalo nie mogłem otworzyc u kogos kiedy on otwiera ...
Jak by otworzył jak go niedodałem? ..
Nikogo nie dodawałem ponieważ miałem tam demo i exy ..
Ehh dlatego sie zabespiecza itemki ja mówie ze to fejk i to jest nie możliwe kalis napewno dał zabespieczenia.
Nie podobają mi się te dzialki wogule nie bezpieczne! =/
ja już dziś otwierałem twoją skrzynie to jest po prostu skrzynia pułapka ją wszyscy mogą otwierac
Ehh po dlugim zastanowieniu p4cz3k tez mi mogl otworzyc ;f no ale to bug i tyle
Zamykam
Przekierowanie