CO TO MA BYC NA SERWERZE MINESERWER.PL STRACILEM CALE ITEMY I HAJS!
CO SIE DZIEJE WBIJ JAKIS ADMIN ALBNO KTOS ODPOWIEDZ!
(KAZDY STRACIL ITEMSY!)
Ale spokojnie, caps lock nie jest tu potrzebny. Najprawdopodobniej miałeś włam na konto - po prostu miałeś za słabe hasło. Administacja nie zwróci ci przedmiotów, nie odpowiada bowiem za stracone przedmioty/pieniądze.
Tak jak mowi kiro mogles miec wlam lub poprostu źle napisaleś nick.
Wielkość liter ma znaczenie

@up niechce cię obrażać (pisowni) ale sądząc po capsie w każdym słowie ŹLE WPISAŁEŚ NICK
(24-April-2017 13:53:55)RuskiGG napisał(a): [ -> ]@up niechce cię obrażać (pisowni) ale sądząc po capsie w każdym słowie ŹLE WPISAŁEŚ NICK
CZLOWIEKU KAZDY ITY STRACIL
To nie jest włam nawet ja straciłem itemy. Każdy stracił to na pewno nie jest restart trybu czy cos w tym stylu ponieważ itemy z działki nadal zostały
Serwer? Jak coś na minefoxie wszystko jest
Jestem ciekaw jak to jest XD
na msie jednak pojawi się nowa edycja, zastanawiamy się tylko nad kwestiami działek - czy je również zerowac (mowa o regionach wprowadzi to odswieżony klimat szczególnie że nieco będzie przbudowany drop/przedmioty oraz pojawią się do odblokowania nowe bronie - gdyby pojawiło się to od razu to większość by miała je od razu gdyż starzy gracze którzy już mieli niemal wszystko bez problemu zyskaliby wszystko co nowe

myślę że nowa edycja przyniesie wiele ciekawych przygód - szczególnie że będzie wiązała się z kolejnymi updatami (pamiętam o graczach 1.7 którym brutal albo najlepiej nie działa ze względu na ich średnie komputery albo po prostu preferują tą wersję). Szczegółowe informacje pojawią się na dniach.