MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Trade (Wymieniarki)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam taki pomysł żeby, na Brutal Life powstały wymieniarki jak na np: real life, GTA nie wiem czy to dobry pomysł ale proszę o rozważenie go.

Dlatego, że gracze się oszukują jeden rzuci jakiś przedmiot komuś a ten drugi miał mu coś dać i nie dał tylko uciekł
Wydaję mi się, że wymieniarki nie wpasowały by się w klimat brutala, a poza tym jaki problem by ktoś najpierw sprzedał coś za jakieś pieniądze, a później drugi sprzedał to co miał wymienić za te same pieniądze? Nawet jeżeli ktoś by oszukał to miałby pieniądze i kupił by sobie coś innego. Ale można to inaczej rozwiązać, nie za pomocą wymieniarek.
(23-April-2017 19:38:10)Ziemniook87 napisał(a): [ -> ]Wydaję mi się, że wymieniarki nie wpasowały by się w klimat brutala, a poza tym jaki problem by ktoś najpierw sprzedał coś za jakieś pieniądze, a później drugi sprzedał to co miał wymienić za te same pieniądze? Nawet jeżeli ktoś by oszukał to miałby pieniądze i kupił by sobie coś innego. Ale można to inaczej rozwiązać, nie za pomocą wymieniarek.
Niezła beka........... Wymienairki nie pasują do klimatu brutala xDDd Większej głupoty nie słyszałem.
Może rozważmy jakie pluginy nie pasują do klimatu brutala może world edit co?...

Pisałem już kiedyś o tym wątek, i banan powiedział, że jak się mu przypomni to zrobi to, więc chyba to tylko przypomnienie ;p
(23-April-2017 19:38:10)Ziemniook87 napisał(a): [ -> ]Wydaję mi się, że wymieniarki nie wpasowały by się w klimat brutala, a poza tym jaki problem by ktoś najpierw sprzedał coś za jakieś pieniądze, a później drugi sprzedał to co miał wymienić za te same pieniądze? Nawet jeżeli ktoś by oszukał to miałby pieniądze i kupił by sobie coś innego. Ale można to inaczej rozwiązać, nie za pomocą wymieniarek.
Kolego my się nie zrozumieliśmy posłuchaj gracze mogą wymieniać się np gdzieś na mieście a na RPG /warp wymieniarki /trade (nick) i tego się nie da oszukać więc...
Wątek był poruszany już z milion razy i cały czas czekamy... Ogółem na tak (sam pierwszy zaproponowałem tą propozycję (masło maślane xd) więc chyba muszę być na tak :I)
dziś je wprowadzę.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie