Mam propozycje nowego trybu a mianowicie Slime Fun A na innym polskim serwerze tego trybu nie ma.Ten tryb byłby klasycznym slimefunem na którym pewnie grało by z 50 graczy ponieważ ten tryb jest fajny i ma wiele fajnych dodatków do Minecrafta a jeśli ktoś nie wie o co chodzi możecie poszukać na youtube wpisująć Minecraft Slime Fun. Mam nadzieję że mój pomysł zostanie wprowadzony bo to naprawdę fajny tryb który pewnie nie umrze jak VD czy Hide and seek.
Cytat:pewnie nie umrze jak VD czy Hide and seek
No nie wiem... WD i Hide and Seek to też bardzo faje tryby i niestety, spotkła je śmierć

Każdy tryb może z początku zdawać się fajny, lecz później być najmniej uczęszczanym trybem na serwerowni. Może się uda, ale wątpię. Jednak tego trybu chyba rzeczywiście nie ma jeszcze w Polsce, więc może się udać, ale może to być tylko strata czasu i tysięsy złotych.
Nie podałeś linku do paczki pluginów, ale chyba chodziło ci o to:
Mineserwer.pl- >>>KLIKNIJ<<<.
I napisz jeszcze o co chodzi w tym trybie, bo ja jak szukam "minecraft slimefun" to mi wyskakują poradniki o tym, jak zainstalować plugin SlimeFun.
Jestem, jak zwykle, na
NEUTRAL.
Niewiem o co chodzi w tym trybie więc Neutral
@up 2 mu nie chodziło o WD tylko VD ( woj.dusz i Vill.Def.)
@Topic: H&S wcale nie upadło

a po 2 podaj/zrób mapy, po 3 grałoby może tyle na początku, tak jak na RL lub BL , lecz później na trybie grałoby dużo mniej osób, a po 4 wyjaśnij o co chodzi w tym trybie
Jestem na Neutral.
Nie wiem czy ten pomysł wypali.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.