14-April-2015, 22:55:44
Siemanko Wszystkim Smile!
Na starcie chciałbym powiedzieć,że treść tego postu może nie być najlepsza,ponieważ mam 14 lat Wink
Ale do Tematu!
Ostatnio Bardzo Mnie naszło na grę na różnych serwerach typy easyhc Lub podobneSmile ale co można robić jak Liczba członków gildi to "1" -nic..
Więc chciałbym to zmienić i pomóc osobom ,które mają podobny problem jak ja Smile
Więc chciałbym stworzyć ekipę gildyjną około 10 osób Wink
WYMAGANIA :
1.Skype/ts
2.12-16 Lat Smile (chcę unikąć sytuacji wywyrzszania się starszych)
3.OgarPVP (Nie szukam fk ,którzy będą afczyli w cubie 24h ;d)
4.Poczucie Humoru!
5.Lojalność!
6.I jakaś tam aktywność Smile
To by było na tyle z wymagań Rekrutacja Odbędzie się bardziej na Skypi'e i jest otwarta cały czas!
Mój skype : traker123451 (w zaproszeniu daj wiadomość,że jesteś skierowany z tej strony ;d)
TO BY BYŁO NA TYLE! ŻYCZĘ WSZYSTKIM UDANEGO DNIA I PRZEPRASZAM JEŚLI "JAKOŚĆ" TEGO POSTU BYŁA DLA CIEBIE NIEZADOWALAJĄCA Smile
JEŚLI KTOŚ SIĘ ZDECYDOWAŁ PROSZĘ O JAKĄŚ WIADOMOŚĆ POD POSTEM Smile
Na starcie chciałbym powiedzieć,że treść tego postu może nie być najlepsza,ponieważ mam 14 lat Wink
Ale do Tematu!
Ostatnio Bardzo Mnie naszło na grę na różnych serwerach typy easyhc Lub podobneSmile ale co można robić jak Liczba członków gildi to "1" -nic..
Więc chciałbym to zmienić i pomóc osobom ,które mają podobny problem jak ja Smile
Więc chciałbym stworzyć ekipę gildyjną około 10 osób Wink
WYMAGANIA :
1.Skype/ts
2.12-16 Lat Smile (chcę unikąć sytuacji wywyrzszania się starszych)
3.OgarPVP (Nie szukam fk ,którzy będą afczyli w cubie 24h ;d)
4.Poczucie Humoru!
5.Lojalność!
6.I jakaś tam aktywność Smile
To by było na tyle z wymagań Rekrutacja Odbędzie się bardziej na Skypi'e i jest otwarta cały czas!
Mój skype : traker123451 (w zaproszeniu daj wiadomość,że jesteś skierowany z tej strony ;d)
TO BY BYŁO NA TYLE! ŻYCZĘ WSZYSTKIM UDANEGO DNIA I PRZEPRASZAM JEŚLI "JAKOŚĆ" TEGO POSTU BYŁA DLA CIEBIE NIEZADOWALAJĄCA Smile
JEŚLI KTOŚ SIĘ ZDECYDOWAŁ PROSZĘ O JAKĄŚ WIADOMOŚĆ POD POSTEM Smile