MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja [NOWE TRYBY]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.Jestem nowy na forum więc liczę że propozycja się dobrze przyjmie.

Chciałbym aby na te oto serwery były wprowadzone nowe tryby : Mineserwer.pl Minefox.pl. Te tryby to: Rust,McOsad
Rust jest to tryb oparty na grze Rust polega na budowaniu schronienia , zdobywania surowców z stowniarek (małych wzniesień ze stone'a),braku spawna, szansa że jeden blok kamienia (stowniarki) zamienia się na rude żelaza,złota,węgla,diamentu, zbierania schematów na budowę schronienia lub narzędzi lub zbroi , zablokowane rozwalanie bloków oprócz stona , rud, schronienia innych graczy które posiadają hp w zależności od Upgrade'u na więcej hp (Więcej info i innych na temat trybu Rust na serwerach <usunieto~ Kornelia> lecz nie polecam grać na tych serwerach jeśli macie dobrego anty wirusa a aktywny jest tylko serwer )
Następny tryb to McOsada polega na tym że każdy ma swoją osadę , może walczyć z innymi graczami jeśli posiada wojsko, na spawnie są villagery którzy sprzedają narzędzia, surowce, aby budować trzeba posiadać $ plan budowy.(więcej się nie rozpisze gdyż mnie palce bolą jeśli chcecie więcej info to jest na serwerze <usunieto~ Kornelia>) na ogół tryb jest nawiązaniem do gier strategicznych.
@edit

Przepraszam ze nie dałem ankiety:/ ale teraz sobie przypomniałam że jest tu ankieta Sad
Jestem na NIE bo poco robić nowe tryby skoro na niektórych innych nikt prawie nie gra i zostają wyłączane a tak nawiasem mówiąc powinieneś dostać bana na forum za podawanie ip innego serwera.
Oczywiście, najlepiej ściągnąć wszystkie tryby z innych polskich serwerów. Jak już dajesz propozycje to daj oryginalną. W ogóle nikomu nie będzie się chciało robić takiej ilości pluginów. Sam osobiście grałem na tych serwerach i wiem, że zrobienie pluginów na to zajęło bardzo dużo czasu.
Jakoś sciągnięcie pluginów z innych serwerów to niebył problem
Jestem na NIE
Przecież są inne serwery na których można grać na innych trybach.
Jestem na NIE
Na NIEEEERE
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie