MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: 10 tajemniczych wojownikow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam slyszalem ze nagroda jest kazdy zestaw skrzyn u stefana ale brakuje 1 skrzyni skarbow
ja mysle zeby ja dodac poniewaz z 3 powodow
1.qeust jest mega trudny
2.cza znac duzo techniki przy nim
3.ze nie da sie indziej zdobyc n oprocz za hajs i skaly z marsa i esecji a skrzynia tyraela da sie zdobyc jako vip i klucz do tyraela za qeust mateo
-mysle ze to dobre powody a taka nagroda jest fajna zeby dostac all zestawy skrzyn
Nie brakuje, tylko tak jest ustawione, a quest dobrze wyważony. Poza tym - jak nie masz farta to wszystko jedno, czy będą wszystkie zestawu, czy nie będzie skarbów.

1. A itemy które się za niego dostaje są bardzo dobre.
2. Przeczytać poradnik na forum i zapisać w notatniku to nie problem.
3. Patrząc na drop z nich to powinno zostać jak jest.

Jak zwykle leon - https://www.youtube.com/watch?v=YPNL7PvepJs śmiech na sali.
Wszędzie szukasz ułatwień , a pomyśl o graczach którzy już tego questa zrobili.To będzie niesprawiedliwe w stosunku do nich ...

Leon45 przestań pisać głupie wątki i czitować ...
mokry ignore twoje zaczepki refresh
ktorzy by zrobili tdostali skrzynie skarbow automatycznie
Po co ciagniesz temat?
Nie rozumiesz że to głupi pomysł?
Jak dla mnie bez sens za quest nagroda wystarczająca, a jeśli chcę questa gdzie nagrodą jest zestaw skarbów to poproś banana o nowego questa Wink
jak chciałbyś zestaw skarbów, to sprzedaj skrzynie tyraela pohandluj i po tygodniu-dwóch wyjdziesz na tyrke i skarbów. więc potrzeba cierpliwości troche tylko. PS nie jestem za tym, by dodawać kolejną skrzynie, ponieważ jak masz już op set to ten quest jest po prostu łatwy, i dodawanie kolejnej skrzyni będzie za bardzo op. i zwracam sie tez do 1 części wątku Big Grin
pregusmen = leon45 = idiotyczne posty/wątki/wypowiedzi = kosz.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie