MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: skrzynki dusz co ture
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co ture mogłyby sie pojawiać skrzynki dusz w których mogą znajdowac sie:
-Diamentowe itemki
-Żelazne itemki
-Przynajmniej jeden Boski item (np. Miecz Dusz)
-potiony:szybkości, niewidzialności, regeneracji, uleczenia
-kilofy (zlote:X2 zelazne:X1 diaxowe:X1)

DLA VIPÓW WIĘKSZA SZANSA NA BOSKIE ITEMKI
[/size]ORAZ NA DIAXOWE ITEMKI
I frytki do tego ? XD Skrzynki są dobrze wyważone, boskie itemki mozesz sobie kupic pod /przedmioty lub sms'em. A może od razu set diamentowy prot 4 w tych skrzynkach ? Wg mnie do kosza
Jestem na tak a @up czy on pisal cos zlego ze będą skrzynki prot 4 nie. Dal propozycje a ty jego pomysl odrazu obrażasz.
https://www.youtube.com/watch?v=YPNL7PvepJs to moja reakcja na to. Śmiech na sali.
Najlepiej od razu diax set prot. X i wszystkie boskie z tej skrzynki? O tak, pasowałoby. Teraz moje pytanie - skoro co turę się pojawiają te skrzynie to gdzie?
W eq? No ale będą płakać, że mieli pełne eq i nie dostali tego.
Na ziemi? No ale będzie płacz, bo ktoś komuś zabrał.
Na mapie jako skrzynka do wykopanie? No ale oczywiście - ktoś komuś to wykopie płacz.

Poza tym lepiej mieć jeszcze wszystkich na hita i podane wszystko na tacy. Skrzynia dusz to item jednorazowy, który jest małym dodatkiem z ewentualnym przydatnym itemem w środku. Dodanie tego, by co turę do eq wlatywała, w dodatku z takim dropem, po prostu popsułoby grę.

Wniosek?
Bezsens²
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie