MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug z lvl 90 i 91
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Otóż szybko i na temat expie sobie lvl 90 wbiłem go patrze, że brakuję mi 5k exp do 91 lvl i tu się zdziwiłem tu mam ss https://scr.hu/PNkjRN
Potem jak wbiłem ten 91 lvl to załważyłem jeszcze większego buga do lvl brakuje mi aż 43k! a powinno z 25k około. tu ss: https://scr.hu/9lMBYz

Proszę o naprawienie tego buga z lvl mam nadziej, że zostanie to szybko naprawione przez banana, bo expienie tego lvl zajmie więcej czasu niż powinno. Pozdrawiam Smile
Trochę przesadziłeś Tongue Do następnego lvl brakuje ci 40k exp, a nie 53k. Wydaję mi się, że to nie bug tylko po prostu potrzebujesz coraz więcej expa.
(20-April-2017 08:16:07)PitrKox napisał(a): [ -> ]Trochę przesadziłeś Tongue Do następnego lvl brakuje ci 40k exp, a nie 53k. Wydaję mi się, że to nie bug tylko po prostu potrzebujesz coraz więcej expa.

Tak nie bug Kurde wbiłem ten 90 lvl 5k brakowało nie dziwne to na 50 lvl tyle brakuję Tongue, a potem jakoś 40k a powinno około 25k nie rozumiesz to się nie wypowiadaj....
Kiedy ostatnio grałeś na RPG? Miałes jakąś długą przerwę?
(20-April-2017 14:06:20)Qsibble napisał(a): [ -> ]Kiedy ostatnio grałeś na RPG? Miałes jakąś długą przerwę?

Nie miałem żadnej przerwy... Gram po przerwie od już ponad 2 tygodnie wbiłem już z 15 lvl wbiem. Jak miałem 89 lvl to było dobrze brakował 25k około potem wbiłem 90 to brakowało 5k jeszcze raz powtórzę! a jak już miałem 91 lvl to brakuje do lvl 43k jest błąd po prostu w tych lvl.... Nie wiem co tu przerwa ma znaczenie do tego Tongue Ale wiem o co ci chodzi bo jak ktoś długo nie grał to wbijało mu lvl od 1 zabicia moba np. zombie bo banan zmniejszył ilość exp do lvl.
Błąd jest tylko z wbijania 90 na 91 (chyba, że było to celowe) na 92 ilość expa jest(przynajmniej wg mnie) dobra.
(20-April-2017 16:17:11)Pregus napisał(a): [ -> ]Błąd jest tylko z wbijania 90 na 91 (chyba, że było to celowe) na 92 ilość expa jest(przynajmniej wg mnie) dobra.

Wreście ktoś zrozumiał Big Grin Brawo dla tego pana....
Odświeżam wątek! Niech banan się wypowie...
Może i jest ale nie ma on większego znaczenia, gdy będą aktualizował/upgradował plugin z lvlami wtedy się tym zainteresuje. Obecna sytuacja zmian nie wymaga.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie