MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prosze o UB na [MS] - James2004
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : James2004
Jesteś recydywistą?: Nie to mój pierwszy raz
Dlaczego chcesz dostać unbana: bo kupiłem 1 boski na WD i reset topy jesr ;c
Treść Bana: Zostaleś zbanowany na zawsze przez Necessarium za Cheaty/ sprawdzanie Regulamin zlamany. Odbanuj sie, wyślij sms ....................
Angel Angel Angel Angel Angel
Angel
Serwer: Mineserwer.pl
PS: Prosze o UB Smile
To nic że kupiłeś boskie czy rest topy... Miałeś cheaty -problem.. Trzeba było nie używać.. Ban zasłużony
Ale ja jestem nie winny kurde już nigdy nie zagram w minecraft przenosze sie chyba na CS'a lub LoL robie pa pa minecraft!
I nie na darmo ku+++ wydawałem 24 zł
To, że kupiłeś dany item premium nic nie oznacza, byli i tacy co mieli tego multum wykupione ale i tak cheatowali. Sam się przyznałeś, Necenarium wykrył cheaty podczas sprawdzania = ban permanentny. Jeszcze coś dodam, jak chciałbyś mieć jakiekolwiek szanse na unbana, nie być na tyle bezczelnym, to po co tworzyłeś multikonta na których byłeś właśnie za cheaty banowany Wink.
Stym minecraftem - gównem tak jest ;c

Ban PERM to teraz bym przeszedł na lepszy serwer Smile

Amonku jeśli byli ci którzy mieli tego multum wymień :

Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Na gówno wydawałem 24 zł Walić Mineserwer.pl

Amon ku podobno było multum to wymieniaj chyba, że nie było kłamco , pamiętasz jak cie zabijałem na WD to to sie fajnie robiło a tera gówno instaluje cs odinstalowywuje MC i jeśli ktoś mnie przekona do mc to napewno nie zagram na Minecraft.pl
Dodgy

✰Policja MineSerwer.pl✰ jest lamerska
Na własne życzenie.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie