MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Co się stało?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Kiedyś wd był to najlepszy tryb. Było chyba 6 administratorów, mało cheaterów... niech ktoś mi wytłumaczy co się stało z obecnym wd. Co druga osoba to cheater, biega na shifcie, po wodzie z napięty łukiem lub pokazując mieczem sojusz. Czyja to wina? Co się stało z dawnym wd? Czy to administracja przestała sobie radzić a jest ich teraz 3 razy więcej? Proszę, napiszcie mi dlaczego wd stało się takim trybem, okupowanym przez cheaterów? Pozdrawiam maciejek10101010
Jak chcesz, żeby na Wojownicy Dusz grało się tak jak kiedyś, to postaraj się nagrywać osoby grające na haxach. Ułatwi to pracę Moderacji serwera. Tak, wiem, że gdy osoba, która nie grała uczciwie zostanie zbanowana stworzy sobie multikonto np: JestemKozakV36 i będzie dalej grać na cheatach, a banów na adres IP Administracja nie daje z błahych przyczyn (gdy osoba odpowiednio zasłuży na takowe zablokowanie adresu IP to poszuka poradnika i zmieni sobie ów adres i dalej będzie psuć grę innym). Jest plugin prawdopodobnie napisany przez SzybkiegoBanana. Co prawda banuje cheaterów, ale nie zawsze efektowni. Najlepszym wyjściem jest zgłaszanie takowych haxów.
Pomyśl logicznie, po prostu serwer staje się coraz to bardziej popularny, więcej ludzi = więcej cheaterów. Chcesz grę bez cheaterow, zglaszaj skargi na forum.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie