MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UN BAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : SELFMADE
Jesteś recydywistą?: Jak chodzi o taki stały ban to nie tylko te na 30 minut
Dlaczego chcesz dostać unbana: Czy za jedno słowo od razu ban
Treść Bana: Zostałeś zbanowany przez Necessarium za wulgaryzmy
Serwer: Mineserwer.pl

Dostałem bana bo napisałem na czacie globalnym gildii Co jest ku... raz dwa trzy i Necessarium dał mi bana do 19.04,2017 czyli do jutra.Dostałem bana bez ostrzeżenia.Wiem wcześniej dostałe też bana na 12 godzin za słowo "cipa" A z tego co mi wiadomo to na czacie globalnym gildii można do czasu powiedzieć kur... a ja dopiero dzisiaj napisałem.Rozumiem tamte bany na 30 minut to były słuszne,ale też bez ostrzeżeń.Dlatego proszę o UB
Przyczepię się do kilku rzeczy:
- jak napisałeś 3x przekleństwo to się nie dziw, że dostałeś bana;
- policjanci nie mają obowiązku dawać ostrzeżeń przed banami;
- nie, nie można od czasu do czasu przeklinać na czacie globalnym gildii.
-
(18-April-2017 13:41:40)SELFMADE napisał(a): [ -> ]Dlaczego chcesz dostać unbana: Czy za jedno słowo od razu ban
nie za 1 słowo, bo kilka linijek niżej przyznałeś się, że przeklinałeś wielokrotnie:
(18-April-2017 13:41:40)SELFMADE napisał(a): [ -> ]Dostałem bana bo napisałem na czacie globalnym gildii Co jest ku... raz dwa trzy
- do jutra chyba wytrzymasz, nie?
Czy ty widzisz co ty mówisz ?! Czy ty widzisz co ty piszesz ? Pisanie "kur" czy "h" z znakiem"*" nie ma sensu bo i tak dostaniesz jakby Warna Więc Po co przeklinasz Jeśli chesz pokrzyczeć czy poprzeklinać idź do łazienki tam możesz klnąć do woli a nie na czacie globalnym... Nie przeklinaj nie wyzywaj bana nie będziesz mieć Smile

Pozdrawia Zimek Smile
Recydywista, to osoba która ciągle popełnia ten sam błąd. Nawet nie rozumiesz znaczenia tego słowa, nawet w Googlach nie chciało ci się poszukać.

Na naszym serwerze panuje kultura osobista. Może nie wymagamy jej aż tak bardzo, lecz jeżeli już wcześniej dostawałeś bany za wulgaryzmy, to teraz musisz już poczekać do jutra. Jeden porządny ban, coś Cię nauczy. Odrzucam.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie