MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Skarga [MF]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zostalem zbanowany za : niewiadomo
Moj nick w grze : NightcorePoison
Osoba ktora zglaszam : Jamakoshi2012
Jamkoshi2012 wchodzi na serwer i mowi ze mam podac skype ktorego nie mam na komputerze , powiedzial ze mam zainstalowac na komputer ale nie moge , grozil rowniez innym uzytkownikom serwera RPG ktorzy tez chcieli zglosic Jamakoshi2012
Serwer : MineFox.pl
No to się uśmiałem. Widziałem kawałek rozmowy, kombinowałeś niemiłosiernie. Zwłaszcza, że Jamakoshi dał ci 5 minut na pobranie - jak nie mogłeś pobrać, bo za dużo plików na dysku to mogłeś mu napisać, by dał ci więcej czasu na to pobranie skype'a i ew. usunięcie zbędnych plików. Co do tego, że Jamakoshi groził innym graczom - dowód jakiś? Jeśli nie to nie o czym gadać, a skarga będzie do odrzucenia.
Hmm.
"[LEVEL 63] [V+] NightcorePoison» : bo specjalnie nie bede pobieral na kompa" To nie, że ty nie mogłeś, nie chciałeś go pobrać.
Dałem ci 5 minut na pobranie skype na kompa ale wolałeś się kłócić niż pobrać. https://scr.hu/jMzOjm
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie