POMOCY!!!
jak próbuję się zarejestrować to pisze mi że istnieje ktoś z takim nickiem a jak próbuję się zalogować to mi wyskakuje napis niepoprawne hasło jak daję /email add to każe mi zrobić /register email confirmemail i wracamy do punktu wyjścia: istnieje ktoś o takim nicku HELP bo mnie coś trafi

Tak jak pisze /login to ktoś już jest pod tym nickiem dodaj cyfry powinno byc git
nie ważne co bym wpisał i tak mi napisze że jest ktoś o takim nicku nawet napisałem 5 jakichkolwiek liter powtórzyłem ale i tak jest ktoś o takim nicku
Nie chodzi mi o chasło tylko o nick bo jak ktoś już ma taki nick to nic nie zrobisz
Zmień nick. Widoczne ktoś już na takim się zarejestrował.
@Edit: Masz może minecraft premium?
(17-April-2017 22:29:49)Anty napisał(a): [ -> ]Zmień nick. Widoczne ktoś już na takim się zarejestrował.
@Edit: Masz może minecraft premium?
jestem nowy chciałem zagrać na jakimś serwerze, ale mi wyskakuje że niepoprawne a premium niemam