Prawie nikt już nie jest policja na serwie dlaczego
za malo zarabiają a wydatek na policjanta to 12k
za doprowadzenie powinno byc 1000
za zabicie kogos w banku 200 jest 50 !!! a jest trudno zabic kogos
A i niech lina działa tylko dla policjantow dlaczego? Dlatego że gracze wykorzystuja to i w bankach zaczepiaja policje na line i policja nie moze ich w tedy zakuc
A i wylaczyc zuta w bankach bo gracze siadaja do aut w skarpcu i też nie mozna im nic zrobic
Hahahaha...
Śmieszne czy w prawdziwym życiu glina ma łatwo?
Po za tym mnie złapałeś dzisiaj...
Sam jestes smieszny jezyczek
Policja ma trudniej ludzie nadal logaja a jako zlodziej wiecej zarabiasz jestem za zwiekszeniem nagrod do 500$ za doprowadzenie I 700$ kary za log bo policja sie nie oplaca a z lancuchem to zeczewicie wbijasz do banku I nie mozesz nikogo zakuc bo "jestes juz zakuty" przez jakiegos zlodzieja wiec jestem za
(16-April-2017 23:59:09)piaseker napisał(a): [ -> ]Prawie nikt już nie jest policja na serwie dlaczego
za malo zarabiają a wydatek na policjanta to 12k
za doprowadzenie powinno byc 1000
za zabicie kogos w banku 200 jest 50 !!! a jest trudno zabic kogos
A i niech lina działa tylko dla policjantow dlaczego? Dlatego że gracze wykorzystuja to i w bankach zaczepiaja policje na line i policja nie moze ich w tedy zakuc
A i wylaczyc zuta w bankach bo gracze siadaja do aut w skarpcu i też nie mozna im nic zrobic
Troche przesadzasz bo zarabia 100$ a nie 50. Auta to nie problem bo mogę zablokować komendę w banku.
Co do lancucha to nie ma mozliwosci aby uzywala go tylko jedna frakcja. Sam łancuch czasem też sie buguje jak dobrze wiecie.
Jesli sam lancuch jest problematyczny moge go skasowac i napisać modyfikacje na "NOSZENIE" innego gracza (coś ala zakładanie go na głowę) - da to wiele mozliwosci w tym mozliwosc uzywania tej funkcji tylko przez policje.
Oczywiście wymagałoby to trochę czasu, pracy i testów z mojej strony no ale to luźna propozycja, lina na pewno wygląda efektywniej. To co checie zmienić pozostawiam Wam do decyzji.
fajny pomysł na noszenie.Jestem na TAK
Noszenie graczy jestem na TAK,
@temat
Czasami jak patrzę na mapę BL to na 15 osób czasami zdarzy się 1 policjant
Dawniej, prawda grało ich więcej w tym ja, ale idzie do banku ekipa 4-5 osób, full set, tarcze, liny i bronie za $$$
i panie zró to sam jak masz 4 vs 1 .
Juz nawet nie chodzi o nagrodę, bo zarobek jest znikomy.
W sumie mam pomysła ; )
Mozna by dodać BOTY --------> takie NPC, że jeśli pojawia się konwojent to jeszcze wojsko dochodzi jeśli na terenie banku jest + 3 osoby, albo jacyś ochroniarze. Piszę na szybciora, potem zedytuje jak mi coś wpadnie
+
Jeśli się się spodobało zostaw +++
+
Lepiej zostawić łańcuch tak jak jest, a wynagrodzenie za doprowadzenie więzia zwiekszyc, oraz za zabójstwo w banku dac wiecej $.
(18-April-2017 21:23:22)filip_bardo napisał(a): [ -> ]Lepiej zostawić łańcuch tak jak jest, a wynagrodzenie za doprowadzenie więzia zwiekszyc, oraz za zabójstwo w banku dac wiecej $.
głupota do kwadratu... która nic nie zmienia, problemem nie jest wynagrodzenie tylko fakt doprowadzenia... chyba nie czytasz wątku ze zrozumieniem.
Jestem jak najbardziej za, w tym momencie łańcuch to za duże ułatwienie i jest z nim wiele bugów, a pomysł z noszeniem nie wydaje sie taki zły, ma on też - co prawda ale zdecydowanie więcej ma +

Dobry pomysł, od początku czułem, że mniej osób będzie chciało być policjantem, bo wydatek to aż 12200$

Noszenie na pewno zwiększy chęć bycia policjantem.