Gracz jaro98 chciał żebym pokazał mu swoją rozdaje na /warp wymiana pokazałem on mówił że ma lagi i zabym pokazał jeszcze raz jak wkladalem to wyłączył Trade i różdżka wypadła on ja wziął i zaczął się ze mnie wyśmiewać. Bardzo proszę o zwrócenie różdżki bo to jest drogi i cenny przedmiot. Mam nadzieję ze da sie z tym cos zrobić
Pozdrawiam adaslizak.
PS:to był magiczny pocisk.
Nie bez powodu są 4 pokoje do wymian, twój błąd a administracja nie odpowiada za stracone itemy.
Są pokoje do tego , jeteś głupi że dałes się namówić na siedzenie w 1 pokoju.Twoja wina rekompensaty nie dostaniesz i gracz nie dostanie bana bo nie masz dowodów , następnym razem nagrywaj trady , temat do zamknięcia wszystko wyjaśnione ...
PS : Od pokazywania masz [item]
Ale koledzy wcześniej chyba źle przeczytaliscie... on mówi, ze WKLADAL JA DO TRADE więc jasno widać ze WKLADAL różdżka do trade. Tak mi się wydaje przynajmniej pozdrawiam
@up wkładał do trade ale skoro mu zabrał to musieli być w jednym pokoju ...
Ah bardzo mi przykro że są tacy gracze i ze nieodzyskam różdżki teraz nie mam po co grać chyba odejdę z tego serwera??????
@up ale on nie ma dowodu to skarga mu nie pomoże ...
SKARGA ODRZUCONA
-=Administracja=-
Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.
Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)
![[Obrazek: MJxVhji.png]](http://i.imgur.com/MJxVhji.png)
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat
Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona