JESTEM mega zły ponieważ gdy grałem sobie normalnie na ms. gdy wpisałem że sprzedam hełm z aurą kolców, i tymi 2 zwojami i wpisałem [item] to on mi zniknął... co mam zrobic bo jest dużo warty a nie chce go tracić =/ prosze o pomoc );
Wpisując item , nie tracisz przedmiotów.
Skoro trzymałeś go w ręce to pewnie ci wypadł i ktoś zabrał ...
A skoro ci wypadł to Administracja ci go nie zwróci ...
nie wypadł na 100% ponieważ wyrzucanie przedmiotu mam na - ten na koncu xd wiec...
To jest niemożliwe, żeby po wpisaniu [item] przedmiot ci zniknął, więc:
- Albo ściemniasz, że w ogóle straciłeś ten hełm, a sam item przełożyłeś na multikonto
- Albo wyrzuciłeś z eq przez swoją winę i żądasz teraz rekompensaty.
No sory, ale innej opcji nigdzie nie widzę, zwłaszcza takiej, by nagle item ci zniknął.
1. nie mam jak udowodnić niestety że nie oszukałem... =/
2. nie wyrzuciłem bo miałem go w eq
3. miałem w tedy 1 kreskę neta więc mogło coś się stać w związku z tym ;-;
@up kreski neta nie mają nic wspólnego z twoim hełmem ...
@up Właśnie, że mają. Kiedyś na GTA na spawnie mając ogromne lagi zdjąłem bodajże czapkę policyjną, wpisałem [item] aby się pochwalić, po czym czapka po prostu wypadła z EQ. Całe szczęście odzyskałem ją bo szybko zareagowałem i ją podniosłem. Czasem takie błędy się zdarzają. Podsumowując - wina lagów, nie komendy.
@topic Cóż... Musiało ci się trafić to samo co mi w przypadku tej czapki police, więc itemu raczej nie odzyskasz.
); ech szkoda...
no trudno... thx kiro, dzeremi i suchar za pomoc (;
No cóż, nie ma żadnych dowodów na to, że Ci zniknął, mogłeś równie dobrze przypadkiem go wyrzucić.
Ps. Kiedyś wrzuciłam tyrkę przez slaby internet, to był dopiero płacz
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!