MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: MOJ HELM...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
JESTEM mega zły ponieważ gdy grałem sobie normalnie na ms. gdy wpisałem że sprzedam hełm z aurą kolców, i tymi 2 zwojami i wpisałem [item] to on mi zniknął... co mam zrobic bo jest dużo warty a nie chce go tracić =/ prosze o pomoc );
Wpisując item , nie tracisz przedmiotów.
Skoro trzymałeś go w ręce to pewnie ci wypadł i ktoś zabrał ...

A skoro ci wypadł to Administracja ci go nie zwróci ...
nie wypadł na 100% ponieważ wyrzucanie przedmiotu mam na - ten na koncu xd wiec...
To jest niemożliwe, żeby po wpisaniu [item] przedmiot ci zniknął, więc:
  • Albo ściemniasz, że w ogóle straciłeś ten hełm, a sam item przełożyłeś na multikonto
  • Albo wyrzuciłeś z eq przez swoją winę i żądasz teraz rekompensaty.
No sory, ale innej opcji nigdzie nie widzę, zwłaszcza takiej, by nagle item ci zniknął.
1. nie mam jak udowodnić niestety że nie oszukałem... =/
2. nie wyrzuciłem bo miałem go w eq
3. miałem w tedy 1 kreskę neta więc mogło coś się stać w związku z tym ;-;
@up kreski neta nie mają nic wspólnego z twoim hełmem ...
@up Właśnie, że mają. Kiedyś na GTA na spawnie mając ogromne lagi zdjąłem bodajże czapkę policyjną, wpisałem [item] aby się pochwalić, po czym czapka po prostu wypadła z EQ. Całe szczęście odzyskałem ją bo szybko zareagowałem i ją podniosłem. Czasem takie błędy się zdarzają. Podsumowując - wina lagów, nie komendy.
@topic Cóż... Musiało ci się trafić to samo co mi w przypadku tej czapki police, więc itemu raczej nie odzyskasz.
); ech szkoda...

no trudno... thx kiro, dzeremi i suchar za pomoc (;
Jaro jesteś zlodziejem
No cóż, nie ma żadnych dowodów na to, że Ci zniknął, mogłeś równie dobrze przypadkiem go wyrzucić.

Ps. Kiedyś wrzuciłam tyrkę przez slaby internet, to był dopiero płaczSmile

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Stron: 1 2
Przekierowanie