MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [POMYSŁ] /warp pvp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Otóż pomysłałem o tym jak zmusić ludzi do przychodzenia na /warp pvp.
Mógłby tutaj na tej arenie - http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=3FO5
stać NPC z questem. Ja osobiście pomyślałem o zabiciu 100 graczy i nagrodą by był poprostu jakiś zestaw (pomyślałem zestaw tyraela). Moim zdaniem na /warp pvp przychodziło by więcej osób, bo dziennie jest tam 5/10, a czasem fajnie by było się z większą ilością graczy poklepać Smile Wydaje mi się, że quest mogłby być od 20 lub 30 lvla Smile
To tyle, piszcie co myślicie na ten temat.
No z tym zestawem tyraela to już przesada ;p
Zawsze ktoś na multikontach rano może się zabijać.
PvP na trybie RPG jest zależne od przedmiotów.Im lepszy ekwipunek tym lepszy gracz.Wprowadzając coś takiego wystarczy aby na /warp pvp wbił gracz z all itami i takiego questa zrobi w niecałe 10 min.Trzeba twój pomysł przerobić/ulepszyć bo gracz , graczowi nie równy.Chyba żeby zrobić listę najlepszych graczy pod względem killi i wtedy to by walczyli gracze wysoko levelowi.Można też coś pokombinować aby zrobić questa na /warp pvp.W sumie na WD są statystyki ws. killi i na RPG można zrobić podobnie wtedy wyjadacze serwerowi mieli by co robić.Temat jest otwarty i zależy wyłącznie od Administratora ...
@reff
To był by fajny pomysl ale jak @up powiedzieli trzeba to lekko podrasowac Tongue
Głupota, nawalanie multikont i zabijanie ich dla uzyskania nagrody.
Pomijam że to właśnie RPG a nie PVP... warp pvp to jedynie dodatek, ciekawostka i nikomu nie zależy by ktoś tam ciągle przesiadywał.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie