MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: (Skarga) (pepe22) (MineSerwer.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: RokoPVP
Nick osoby posądzonej: pepe22
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dzisiaj około 20 (15.4.2017r.)
Opis zdarzenia: Gracz napisał dwa razy ip innego serwera.
Dowody: https://scr.hu/DNVMJj
Sugerowany wymiar kary: Prem Ban
Serwer: MineSerwer.pl
Perm za niechcące ctrl + v za grube palce ?

Wiem, że to wygląda jak reklama ale chce powiedziec jak to było na klawiaturze u mnie...
A więc grałem z kolegami na różnych serwerach a ip ich kopiowałem do schowka, następnie dodawałem je do listy serwerów aby na nie wejsc. [Od 2 tygodniu probowalem sprzedac kilka przedmiotów na best rpg i zawsze miałem skopiowaną treśc widniącą na ss podanego przez RokoPVP (dolna częsc)]. Po dłuższym czasie wróciłem na best rpg aby sobie pograc i z przyzwyczajenia wcisnąłem ctrl + v a zapomniałem, że miałem skopiowane ip serwera =s
Nawet nie spojrzałem co wysyłam na czat dlatego też niestety zrobiłem tak przedstawiono na skardze.
@up tak, perm za to. Ip innego serwera to jednak ip :]
(15-April-2017 22:17:52)Mecus93 napisał(a): [ -> ]@up tak, perm za to. Ip innego serwera to jednak ip :]

Tylko napisałem jak to z mojej perspektywy wyglądało Tongue
Tak, napisz jeszcze że przypadkowo skopiowałeś ip i przypadkowo wcisnąłeś ctrl + v Wink
Zbanowany
Samo się napisało, samo się kliknelo i wyslalo DWA razy. Bez takich dyskusji następnym razem bo będę karać.
Przekierowanie