MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie dla admina
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
14 kwietnia 2017 kupiłem sobie paysafecard za 100 zł.
Chciałem zakupić 4x 100.000 na trybie Brutal Life jak doładowywałem pierwszy raz to niechcący zakupiłem Brutala ... za 2x i za 3x i 4x kupiłem już 100.000
Gdyż po każdym doładowaniu wchodziłem na serwer i patrzyłem czy dostałem zamówioną usługę.
Czy dało by się zabrać mi Brutala a dania 100.000 ???
Mam nadzieje, że zrozumieliście o co mi chodzi jeżeli nie to mogę się z kąt taktować przez Team Speak.
Mój nick z gry:Comsos

PS: Nawet nie używam kitów, uzylem tylko naprawę bo mi się jeszcze pod starego brutala chyba zalicza

Wesołych świąt !
Nie jestem adminem ale napisze h3h3h3h

Jak zapłaciłeś za inną niż chciałeś usługe to należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM

W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
W przypadku PSC - Zamień wzór tak aby pasował do psc.
Czyli np.
Data wykorzystania psc:
Godzina wykorzystania psc:
itd.

I nawzajem Smile
Dziękuje.
Napisalem wcześniej ale zły wzór dałem ... napisać jeszcze raz ??
Reklamacje piszesz mailowo, w przypadku korzystania z PSC należy podać nick i idtransakcji.
Piotrovsky zrobilrm emaila ale nicku nie napisalem,
nick napisalem w Re
@refresh
Jeśli dobrze uzupełniłeś to czekaj na odpowiedź mailem. Powinno potrwać to do 48h. Po tum czasie możesz ewentualnie ponowić wiadomość.
(17-April-2017 07:32:00)Anty napisał(a): [ -> ]Jeśli dobrze uzupełniłeś to czekaj na odpowiedź mailem. Powinno potrwać to do 48h. Po tum czasie możesz ewentualnie ponowić wiadomość.

Czekam juz ponad 48k ... napisałem jeszcze raz
@up są świeta, więc możliwe, że potrwa to troche dłużej.
(17-April-2017 11:08:50)CZARDIG napisał(a): [ -> ]@up są świeta, więc możliwe, że potrwa to troche dłużej.

wiem o tym
Stron: 1 2
Przekierowanie