MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dowody osobiste i e-maile - urealnienie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W tym wątku chciałabym rozwinąć temat dowodów osobistych. Nasz dowód jest potrzebny z tego co wiem do kupowania na allegro, kupowania samochodu itd...
Tylko może zamiast nicków na graczami wyświetlały by się ich imię i nazwisko jakie ma na dowodzie. Było by to znaczne urealnienie ponieważ zamiast nicków gracze mówili by po imieniu i nazwisku. Można jeszcze dodać jakiś "portal społecznościowy". Potrzebny do tego byłby komputer lub telefon. Wpisywało by się na czacie np. komende /nk, /fb itd... Przez to gracze mogli by pisać do siebie e-maile . Wszystko działo by się w oknie które by nam się wyświetliło w MC lub na czacie.
Myślę że to by wiele dodało. Smile
Ten e-mail nie był by taki zły, jak chcesz zostawić jakąś wiadomość partnerowi i koledze bo nie wiesz kiedy będzie, a ty np. musisz iść gdzieś i ciebie nie będzie na serwerze, to by było fajne rozwiązanie Smile
Ech...
Łatwo napisać ,, Zróbcie to i to" .
A plugin ma napisać Banan .
Pozatym czegoś takiego się nie da zrobić. Rozumiem jeszcze komende ./poczta itp.
Ale to co ty napisałeś nawet SzybkiBanan by nie zrobił.
Plugin podobny:

https://dev.bukkit.org/projects/postalservice
Szczerze ok, ale email byłby ograniczony do np 9 wiadomości.
A to żmudna praca
If 1wiad is slot3
set cuś to cuś...
^Przykład skryptu, bo pluginy to nie moja działka.
nie będziemy tworzyć bazy maili użytkowników ani zbierać ich prywatnych danych które byłyby publiczne i mogłyby być wykorzystane w złym celu przez innych. Wybierane przez nich dane są losowe i nie mają wiele wspólnego z danymi realnymi, trzeba dbać o swoje bezpieczeństwo w sieci.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie