MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Popsuty Real Life
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam. Ostatnio na real life nie działają następujące opcje:
-regeneracja siły w metrze
-korzystanie z ruletki w kasynie
Dodatkowe problemy:
-zbyt duże opodatkowanie przy sprzedaży w markecie
-market po angielsku co przeszkadza na pewno młodszym graczom
-przed nickiem pisze irytujący dość napis [world]
-znikające pieniądze. W moim przypadku zniknęły drugi raz z konta bankowego (11500$).
Proszę to naprawić.
Zgadzam się z tobą, za plecak który wystawiłem za 3500 pobrało mi prowizje 175 $ to nie jest na porządku dziennym. Niemożna wykonywać pracy śmieciarza. Zauważyłem że tylko tak jest na mineserwer bo gram również na mcsurvi, ale tam działa wszystko sprawnie. Administracjo naprawcie to. Kopalnia publiczna się nie odnawia co 30 min jak powinna .
Rasztarg dzięki że dokładasz kolejny problem bo dajesz więcej powodów do naprawy... ale wściekam się na to że wy odzyskaliście już pieniądze po jednorazowym incydencie który mi natomiast zdarzył się drugi raz....
siła nigdy w metrze się nie regenerowała więc nie mam pojęcia o czym piszesz.
pozostale sprawy sprawdze po swietach, gotowka utracona w wyniku migracji danych zniknie bezpowrotnie, jesli wam zalezy to korzystajac z okazji moze wystartowac nowa edycja wtedy takze ekwipunki zostana wyzerowane.
Szybkibanan z całym szacunkiem ale wydaje mi się że wiem od ciebie chyba więcej o tym serwerze niż możesz sobie wyobrazić. Mógłbym przyrzec iż siedząc w metrze regenerowała mi się siła co minutę. Nie wiem jak ale akurat to prawda. Gotówka nie zniknęła przez dane. Jak wiemy była sytuacja gdzie gracze mieli 0 hajsu na kontach. Po złożeniu postów na forum została im ona zwrócona tak samo jak i mi. Dodatkowo poznikały mi wtedy itemy w plecaku... ale kupiłem je odrobiłem pieniądze stracone na te towary. Jako że wypadałoby coś przekąsić wyszedłem z serwera. Wróciłem za 5 minut i pieniędzy już nie było... mimo iż miałem je w banku całe 11500....
Jednak w metrze regeneruje się siła więc...
Ja nie chce nowej edycji bo to bez sensu nie po to zbierałem 300K żeby je stracić reset powinien być za jakieś 3-4 lata, kiedy wszyscy już będą mieli wszystko, a nie teraz. Wolicie stracić wszystko czy mieć to co macie ????
Jestem tego samego zdania co Rasztarg Jeszcze Zawczesnie na Reset Nie Mowie Ze Wgl nie ma Byc ale to za nwm 2-3lata a nie teraz

i ze 1 osoba chce reset bo mu nie idzie to jest bez sensu...
ProGamerFaulus mozesz mnie nie obrażać? Nie żalę się że mi nie idzie i nie chcę nowej edycji ale wkurza mnie fakt że nie zostaną mi oddane pieniądze które stracilem przez głupiego buga...
Ja nie chce restartu ponieważ nie to że jestem bogata czy coś w tym stylu ale dobrze mi się gra i to że 1 osoba go chce to nie znaczy że wszyscy, i pieniądze nie są najważniejsze bo można je zarobić
Stron: 1 2 3
Przekierowanie