MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] wolfik1324
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : woflik1324
Jesteś recydywistą?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ zostałem zbanowany praktycznie za nic za Policjanta serwera Royalcraft.pl JustAnotherGirl. Ponieważ napisałem ''Idę na Shiginime na McPrzygoda załączyć se huzunkę. Moim zdaniem zostałem nie słusznie zbanowany ponieważ Policjant JustAnotherGirl nie zlokalizował na moim urządzeniu ''Cheatów'' , a i Bana dostałem po wyjściu z serwera RoyalCraft.pl Tryb creative.
Gracz Spinning właściciel vipa dodał jak dołączył do kanału TeamSpeak 3 (TS3) że słusznie dostałem bana za reklame serwera. A niby ''reklamę serwera'' jak to powiedział zrobiłem nie świadomie.
Screen: http://imgur.com/gallery/ASpsZeB
Treść Bana: Cheaty
Serwer: Royalcraft.pl
Mi to wygląda na przyznanie się do cheatów więc Ban był słuszny

Poproszę o zamknięcie wątkuSmile
Po pierwsze zareklamowałeś serwer Mc-----
Po drugie napisaleś że idziesz odpalić huzunke. Czyli przyznałeś się ze ją masz. Nasze serwery nie są serwerami gdzie gra 30 osób max i nie będziemy sprawdzać kogoś kto się sam przyznał do cheatów.

Unbana nie będzie
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie