Po restarcie serwera usuneło mi z wyspy 140 owiec kazde jajko owcy jest warte 2K wiec liczac ze kazde jajko to 2k to 140 owiec jest warte 280 k albo chciał bym odzyskac 140 owiec albo 280 k
http://scr.hu/30eg/ymhmx
prosze tu jest screan gdzie mam 2 jajka w ekwipunku wiec chyba to jest wystarczajacy dowud ze kiedys kupiłem te owce
Wątpię, że kupiłeś 140 jajek. Myślę, że zrespiłeś powiedzmy dwie owce, po czym rozmnożyłeś je do 140 - tak jak robi to każdy. Do tego masz niewystarczające dowody, przynajmniej wg mnie. Dwa jajka to mimo wszystko nie 140. Na przyszłość, jeśli kupujesz coś, co ma sporą wartość, od razu rób screena wszystkiego, żeby w razie wypadku mieć dowód.
Słuchaj... Robi się to tak... Kupujesz dwie tylko dwie owce, następnie zbierasz plony ze swojej farmy (siano), idziesz do tego miejsca gdzie chcesz mieć te owce, spawnujesz je i rozmnażasz przynajmniej do 10 lub więcej bo inaczej Ci znikną, potem robisz screena tych owiec na ~pamiątkę~. A jeśli na serio kupujesz dużą ilość jajek jakiś zwierząt to KONIECZNIE zrób ss, bo z tego twojego to nic nie wynika, mogłeś kupić sobie dwa jajka a teraz chcesz wyłudzić od administracji więcej ich.
Taki krótki poradnik na przyszłość

Temat wyjaśniony z graczem 15.04 rano na TS-ie.
Zamykam wątek, natomiast zasadności wątku nawet nie komentuje...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!