MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Niewidka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam podczas odczekiwania tego jakże długiego Bana wpadłem na pomysł na pelerynę niewidkę do zakupu lub aby posiadała ją jedna z klas. Peleryna niewidka po użyciu (wciskamy PPM) jesteśmy niewidoczni przez 10 sekund lecz niewiem czy można zrobić tak jak na xxxx (wymoderowano) aby w zbroi niebyło nas wgl widać.Chciałbym jeszcze podziękować HermioneGranger za podsunięcie mi pomysłu.
(14-April-2017 19:50:30)crazycrafter napisał(a): [ -> ]Witam podczas odczekiwania tego jakże długiego Bana wpadłem na pomysł na pelerynę niewidkę do zakupu lub aby posiadała ją jedna z klas. Peleryna niewidka po użyciu (wciskamy PPM) jesteśmy niewidoczni przez 10 sekund lecz niewiem czy można zrobić tak jak na xxxx (wymoderowano) aby w zbroi niebyło nas wgl widać.Chciałbym jeszcze podziękować HermioneGranger za podsunięcie mi pomysłu.

Nawet not bad Wink
Skrytobójca mówi Ci to coś ?
Jeśli nie to jest to klasa wyżej opisana przez Ciebie.
Zanim dasz jakiś pomysł to przemyśl go i skonfrontuj z tym co jest na trybie.
Grzesiek skąd mogłem wiedzieć nie gram często na wd :x
Jak podajesz pomysł to się dowiedz czy aby n apewno czegoś takiego nie ma.
Do kosza.
Na przyszłość crazycrafter jeśli nie znasz działania trybu i nie wiesz co gdzie jest to po prostu nie pisz.
Crazycrafter do Ciebie prośba - zastanów sie porządnie nad pisaniem jakiegokolwiek wątku, naprawdę ciągłe przenoszenie Twoich wątków do kosza staje się nudne.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie