MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Admini Są Źli
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
AngryAngryAngry Chciałbym poruszyc temat o niszczeniu wysp przez adminów. Razem z moimi kolegami siedzieliscmy 10h bez przerwy rozbudowując wyspę. Były lagi
Jeden z kolegow napisał do admina że są lagi. Poszliśmy na inny serwer, a po godzinie nasza wyspa była zniszczona... Na wyspie znajdowała się tabliczka z napisem "Trzeba było nie obrazać naszego serwera". Jestem oburzony cała tą sprawą. W ramach odszkodowania prosimy o odbudowę i 2 staki diaxów. Jeśli wyspa nie zostanie odbudowana nie zagramy juz nigdy na tym serwerze. Chcesz zobaczyć co zrobili wpisz /is warp MasterMistiq

OSTRZEGAMY! LEPIEJ UWAŻAĆ NA RZĄDZĄCYCH SIĘ ADMINÓW
AngryAngryAngryAngryAngryAngry
Skąd wiesz że to Administracja? Kolega mógł odpalić 2 launchera i już. Po co nam niszczyć wyspy? W niektórych przypadkach np.: Gdy masz Golemiarke, która niszczy ekonomie to musisz ją zabezpieczyć, inaczej zostanie zablokowana.

A jeśli sam sobie zniszczyłeś wyspę?
To byli admini. Nie da się niszczyc u innych, a poza tym byli na serwerze...Angry
Zważywszy na to jak i co piszesz, jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że zrobiliście to sami.
Cytat:W ramach odszkodowania prosimy o odbudowę i 2 staki diaxów.
Dwa staki diamentów odszkodowania? Skąd coś takiego?
Do administracji przyjmowane są osoby odpowiedzialne, ''pewne'' co do zachowania. Dodatkowo, niszczenie na czyichś wyspach jest nie możliwe, chyba że (moje przypuszczenie) za pomocą gamemoda, który dostępny jest od wyższych rang.

@edit
Ciekawi mnie też dlaczego zniszczone są tylko dolne części wyspy. Czyżby dlatego, że gracze nie mają komendy /fly i nie mogą niszczyć elementów wyższych (wieże na wyspie).
Serwer?
Nicki rzekomych adminów?
Nikt ci tego nie zniszczył..
Nie problem jest zniszczyć sobie wyspę a później żądać odszkodowaniaSmile.

Ps. Prima Aprilis już był.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie