Chciałabym zgłosić że po wejściu na Real Life zniknęły mi pieniądze Z portfela . Miałam ok. 46 k a teraz mam 0 $. Na Skrinie widać ze miałam 101 k Gdzie z tego wpłaciłam do mieszkania i zostało mi ok. 46 k . W mieszkaniu mam 223k .
Proszę o rozważenie sprawy.
Nikt oprócz Ciebie nie ma dostępu do twojego konta? Mogło być tak, że ktoś się włamał i przelał do siebie.
Na wszelki wypadek, polecam zmienić hasło.
Proszę pana znam Bluefang i dziś miałem ten sam problem bo mi 23K znikneły, lecz zostało mi to oddane. Serwer nie działał wczoraj poprawnie, po wyjściu z serwera nic się nie zapisywało. Z resztą nie tylko ona miała taki problem. Soap17, BooNss i kilu graczy też straciło pieniążki, ale nie taką sumę jak ona i ja. Mi zostało to zwrócone, a czy Bluefang zostanie tego nie wiem. Mam nadzieje że zwrócą ci te pieniądze, które ciężko zarabiałaś od 7. miesięcy.
Znalazłam kolejne skriny jako dowód .
Przed wpłaceniem do mieszkania [
attachment=2292] z Live Banana i wpłaceniu części do mieszkania [
attachment=2291] .
Mam ten sam problem... większości znikają pieniądze tylko jeden raz natomiast wczoraj zalogowałem się na serwer po dosłownie pięciu minutach po czym zniknęło mi wszystko z banku... mam szczęście że robię sobię codziennie ssy i potem mogę coś udowodnić... Niestety administracja nie odpisuje szybko...