MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] wymiana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mam pomysł aby wprowadzić coś takiego jak /wymiana nick. Działało by to tak że by już prawie nie było by kradzieży itemów bo dużo osób kradnie Wink wymiana by musiała być zawarta gdzie osoba by była max 3 kratki od tej osoby z która chce się wymienić. Dobrze by było jak by się to wprowadziło bo dużo osób kradnie itemy jak się wymieniają lub coś i później się wkurza ma się focha na team nie gra się itp. więc myśli żeby przemyśleć sprawę bo to by było dobre rozwiązanie na kradzieże Wink
Popieram pomysł, jednakże, żeby wymiana została rozpoczęta, trzeba by wprowadzić komendę akceptującą, aby gracze nie wykorzystali komendy do blokowania/zatrzymywania innych graczy.
@Odświeżam
Odświeżać można co 24h..

@topic. Jestem na neutral. Przecież taki ,,żul'' w końcu sobie odpuści. A drugim rozwiązaniem jest wymiana w ustronnym miejscu. Chodzi o to:

Powiedzmy jakiś Janek pisze na /msg staszkowi: Ej mam itemy chodź na wieżę obok naszej bazy tam BĘDZIE BEZPIECZNIE. Wniosek z tego taki: nie piszcie do siebie na chacie drużynowym. Oraz zawsze chodźcie w ustronne miejsce tam gdzie nie ma żywej duszy.

PS: Jest jeszcze sposób. Nazywa się ,,słup soli''. Bardzo łatwe: Jeśli żul nas goni udajemy przez jakiś czas AFK. W przypadku gdy gram z kolegami jest skuteczne i to bardzo.
Pomysł nawet dobry, chociaż z drugiej strony taka kradzież to wsumie nic itemki zawsze masz na każdej rundzie ale POPIERAM Smile
Jak widać połowa graczy nie chce takiej funkcji więc nawet nie analizuję pomysłu szczegółowo, odrzucone.
Ale reput za chęci.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie