MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dostałem bana za claim na spawn. To zaclaimowała moja koleżanka TheMainCat. Ona nie zna sie na MC jeszcze i ma włonczone autoclaim i ona nie umie tego wyłonczyć. Ona powinna dostać bana. Jeśli nie rozumiecie to zrozumcie. Nie zrobiłem tego i tak na swoją kożyśc bo nic na tym nie zyskałem.

PS: Jest to ban na zawsze ??? A i ban od Minika 11.04.2015
To racja ,biore winę na sb ... nie wiedziałam jak wyłączyc autoclaim (wiem głupia sprawa ale udało sie sprawdziłam na necie )
Saibot, założyciel gildii ponosi za nia odpowiedzialnosc.
U mnie byla podobna sytuacja i co z tego, ze nie ja claimowalem, ja odpowiadam za gildie, tak samo Ty.

Przy okazji jak juz masz bana poczytaj slownik ortograficzny, moze wtedy poprawisz te katastrofalne bledy.

Jamine tez pocwicz.
Perm ban jest jeżeli claim był na kopalni. Gdzie Był zrobiony przez Waszą gildię?
@Młody
Jamine nie jest z Polski więc wiesz...
On sie tym przejał i pisał w pospiechu a co do mojej ortografii @Up
Dobranoc Smile
Ale czy to robi większą różnice że nie jest z Polski to tak ja gram w cs z francuzami totalny nie ogar
A co do tego właściel ponosi skutki gildi
A ten clajm był w kopalni bo jak tak to perm
Saibot napisal ze na spawn i za to ma bana kubo (i nie piszcie mi ze nabijam posty bo tak nie jest ) co do orto to poprawiłam wiec ...
Ty jesteś włascicielem gildii twoja sprawa komu dajesz uprawnienia "moda" i ty za to odpowiadasz, ub nie dostaniesz. Zamykam
Przekierowanie