MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [WD] Ograniczenie czasowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!

Jak każdy z nas wie tryb Wojownicy dusz jest trybem bardzo długiej i czasem monotonnej rozgrywki w porównaniu do WvsP.

Dlatego pomyślałem aby w 5 turze wprowadzić ograniczenie czasowe do 30-60 Minut a to dlatego że dość często rozgrywka potrafi się ciągnąc z 2-4 godziny przez taktyki gry które są kiepskie bo stanie przy kamieniu i zabijanie graczy z przeciwnych teamów którzy cały czas nadbiegają z myślą o zwycięstwie a giną bo nie mają lepszego EQ a wspomniana drużyna nie śmie atakować wtedy gra jest długa i czasem demotywująca. Przez to jest także bardzo duża nie cierpliwość w lobby.

Może po upływie 30-60 Minut teleportowało by na wysokość gdzie spadnięcie groziłoby śmiercią na miejscu. Na tej wysokości bodajże 50-100 kratek wszyscy by się klepali a zabity gracz nie mógł by się odrodzić.

Team który by przetrwał zniszczył by kamienie i wygrał grę.
Średnio mi się pomysł podoba.
A plugin z nieba nie spadnie trzeba napisasc
Jeżeli Bananowi czy Kalisowi się spodoba - Na to zbytnio nie liczę to na pewno się za pisanie wezmą bo dla nich to żaden problem. Kiedyś tak wspomnieli... Smile

"Średnio mi się pomysł podoba" Może trochę głębiej wyjaśnisz swoje przemyślenie?
Średnio mi się podoba to znaczy ze niepodobna mi się ten pomysł lepiej się klepac te 2h a nie tylko 1
@UP!

Coś mi się zdaję że nie do końca przeczytałeś ze zrozumieniem... Mniejsza o to.
Każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania Smile
Na Tak
Czasami gdy jest 5tura do konca czeka sie nawet 3h
Niestety na chwile obecna czegoś takiego nie będzie, zamykam
Przekierowanie