MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Cziterzy.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zacznę od tego że Wojownicy Dusz to kiedyś była super gra. Powtarzam że to było KIEDYŚ. Teraz kompletnie nie da się grać! Ciągle widzę tylko to samo: aury. To nie jest już normalna rozgrywka tylko ciągle umieranie przez takich osobników. Zdarzają się też tacy którzy latają lub chodzą po wodzie. Mam już tego dość i jak widzę tyle tych cziterów to od razu wychodzę z rozgrywki. Jeśli już wykryje się u nich czity to i tak robią kolejne konta więc proponuje aby dawać bany IP. To chyba będzie najlepsze rozwiązanie tego wszystkiego. Mówię od razu że ich jest pełno i aż nie mogę wymienić po nickach bo by się nie zmieściło. Mam nadzieje że coś się poprawi!:@
Banow na IP NIE BEDZIE ZA CHEATY. Większosc osob ma zmienne IP, wystraczy ze tylko zresetuje router... Ten temat był już poruszany w innych watkach. Stosuje się go bardzo rzadko, oraz tylko na tych osobach, które naprawdę BARDZO szkodzą serwerowi (np ddosy). A co do cheaterów - zgadzam się, zawsze gdy wejde na serwer WD co chwila ktos biega po wodzie... Ale Administracja to nie roboty, i nie siedzą przed komputerem 24/h. To też ludzie, mają swoje prywatne życie. Więc pozostaje tylko robienie skarg, możesz też zgłosic na TS, lub skype Moderatorowi taką osobę łamiącą regulamin. Cheaterzy będą, byli, i są. Raczej sie to nie zmieni. (XD)
Temat z banami IP tyle razy poruszany... Przeczytaj wypowiedź Zuzy.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie