MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: dlaczego mnie caly czas wywala kick
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
wywalilo mnie o 19.55 i stracilem najlepsze itemy
Ludowlad niestety narazie ci nie można ci pomóc cytuje( wywalilo mnie o 19.55 i stracilem najlepsze itemy) jak byś bardziej to rozpisał lub miał dowody to by była na to większą szansa.
Nie napisałeś żadnych informacji, nawet komunikatu który Ci wyskakuje po wyrzuceniu, my w myślach jeszcze czytać nie umiemy. Rozpisz ten problem.
Chyba wiem o co Ci chodzi.
Na PvP, gdy walczymy z kimś to ,gdy będziemy wynurzać się z wody, lub coś w tym stylu, to wyskakuje taki komunikat. Który nam spamuje i po chwili wyrzuca nas, przez co giniemy.

http://screenshot.sh/odFzKJP9rCsUN
musiałbyś zademonstrować problem poprzez nagranie bo byłem w tym miejscu i żadne problemy tam nie występują.
Tu zwykla informacja ze komenda nie dziala w regionie, nie ma tu nic dziwnego, skoro sie bijesz. Nikogo też to nie wywala.
(04-May-2017 12:51:00)Admin napisał(a): [ -> ]Tu zwykla informacja ze komenda nie dziala w regionie, nie ma tu nic dziwnego, skoro sie bijesz. Nikogo też to nie wywala.

To dlatego mnie wyrzuciło z serwera..
Ban za żarty.

OPIS:
jakis gracz do mnie pisze na /msg że da 100M jeżeli napisze na czacie że jestem viceadmninem no i napisalem i dostalem bana za żart od jakiegos Amon320
@UP Ban w pełni słuszny
Przekierowanie