MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: EXP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ma ktoś dobry sposób na exp bo dopiero zaczynam WinkWink
HAHAHAHAHAHAHA XDDDDDDD
/warp portale -> Exp na expowiskach, które ci odpowiadają Wink Na początku oczywiście masz odblokowane tylko jedno (chyba, że masz VIP+). Tak to exp, na których ci się podoba. Pamiętaj, za questy, skrzynki itp. expa nie dostaniesz.
@up
Gracz się pyta na których expoeiskach expa najlepiej zdobywać.. ja ci polecam lvl15, Amazonki.
@up "Sposób na exp" a "Gdzie najlepiej się zdobywa exp" to co innego... Trochę.
@topic Odpowiadając inaczej (tak jak @up), polecam expowisko 15 (jest bardzo trudne dla początkującego) lub 20. Ewentualnie 5, ja robię tak - zaciągam jak najwięcej golemów do dziury i walę je jak leci. One - będąc w secie całym ze smoczej kości - nic mi nie robią a ja się regeneruję xD Jednego zabijam i od razu wpada exp - nieduży, ale bardzo szybki i prosty. Polecam tak robić w dobrym sprzęcie. Nie masz jeszcze dobrego? Polecam expowisko 10, tam możesz gobliny przycisnąć do ściany i jeden po drugim zabijać. Wkrótce jednak przyjdze na cebie cała armia, ale w ten sposób również zdobyłem kilka leveli.

To tylko i wyłącznie moje propozycje, przypominam - exp jak ci wygodnie i gdzie ci się podoba. Napisałem ci tylko moje metody/opinie/propozycje.
Osobiście polecam amazonki (Expowisko level 15) nawet mając (jak w moim przypadku) 48 lvl to nadal na nich expie bo to poprostu latwe 20 exp za moba Smile
Na początku będziesz płakać i mowić że wszystko jest trudne i z biegiem czasu i coraz lepszymi przedmiotami będzie ci lepiej ...
Skoro zaczynasz to męcz się na zombiakach , z czasem przejdziesz na amazonki a zanim się obejrzysz będziesz zabijać anioły na demolandi , tam gdzie się najlepiej expi musisz ocenić to ty sam.Miejsce gdzie się lepiej expi zależy od twoich przedmiotów bo to chyba logiczne że z drewnianym mieczykiem to wszędzie ci się będzie ciężko expić ...
To ja może wyczerpie temat kompletnie:
Jeśli chcesz klejnoty: EXP 40
Jeśli chcesz poexpić: Exp 15
Jeśli chcesz kase/dolary/mamone/zielone/kapuste dobra nie chce mi się więcej pisać to : EXP 30
Jesli chcesz zdobyć set: exp 55
Tak, gracz napsiał, że dopiero zaczyna, a Ty mu proponujesz expowisko 30<.

Narazie możesz na lvl 0, chyba, że posiadasz VIP+, wtedy są dostępne inne. A najbardziej polecam na 10.
Przekierowanie