MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zawiodłem się
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kalis twój serwer był moim najlepszym serwem z wszystkich z różnych powodów ale teraz się zawiodłem na wyspie jak się spadło to tepało do twojej wyspy a ja jak terza spadłe i się zabiłem straciłem wszystkie moje itemy warte 7 tys. Jednym słowem zawiodłem się i bardzo mi jest żal że ten serwer mnie tak oszukał. Nie wiem czy będę na nim GRAŁ.A poza tym ja zawsze ten serw wspierałem finansowo (co miesiąc kupowałem VIPa, kupowałem wszystkie itemy na WD, kupowałem na WVP Herobinego ) ale teraz się zawodłem

I mam jeszcze jedną prośbę bardzo bym prosił o te 7 tys na sky blocku a jak nie to trudno
7k to mało a to po co wskakiwałeś tam ?
Przeciesz mnie tez kiedyś dedło gdy spadłem
MineKP , tak właściwie to po co jest ten wątek ? Kasy nie dostaniesz zapewne bo nie każdy uwierzy Ci w to co mówisz .
A to opowiadanie o kupionych itemach i Vipach to tak troche , jakbyś chciał na litość brać .
Wspierales serwer finansowo ale nie za darmo. Przeciez dostawales itemy.

A z tym 7k to mnie nie rozsmieszaj, sam mam 544k.
Administracja nie odpowiada za utracone itemy oraz dolary! Błąd z tymi wyspami postaramy się naprawić.
Zamykam.

Przenoszę do działu Skyblock.
Przekierowanie