MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Rangi przedmiotów i sklep
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam !
To mój pierwszy post na tym forum , chciałbym zaproponować pewną rzecz :V
Co wy na to aby dodać rangi do przedmiotów np. Epicki , Legendarny itp. , im wyższa ranga tym rzadziej wypada. Fajnie by było gdyby był dostępny sklep w którym można sprzedawać przedmioty (im wyższa ranga tym więcej $) i kupować podstawowe przedmioty (skórzana zbroja za parę $ czy drewniany miecz np. z ostrością 1). Myślę , że coś takiego było by fajnym urozmaiceniem gry a także ułatwieniem. Napiszcie co sądzicie Big Grin

Aglion
Po co? Bezsens do kwadratu...
1. Dodanie poziomów do broni i zbroi typu "epicki", "legendarny" itd. to chyba najgłupsza rzecz możliwa do wprowadzenia. Najlepiej od razu na każde expowisko dodać różny drop różnych zbroi, mieczy itd. Drop na każde expowisko jest taki, a nie inny, więc po co dodawać poziomów dla tych przedmiotów? Zresztą - gracze sami oceniają wartość, czy "poziom" przedmiotu.
2. /oferty, przedmioty masz też na /warp sklep i /warp targ.
Farmezony ~ MokrySuchar
spoko pomysł
Oba pomysły beznadziejne.
Nie róbmy z naszego Best RPG innego, istniejącego już serwera RPG... Na nie.
Oto recepta jak zepsuć ekonomie na serwerze na maksa. Gratuluję autorowi.
@up ma racja Tak jak mokry suchar: Farmezony
Cytat banana który powiedział ostatnio: "Narazie na BEST RPG nic wprowadzaćnie będę żądnych up'datów nie będzie " Tyle i na temat na NIE
Już wszystko wiem , temat do zamknięcia.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Stron: 1 2
Przekierowanie