MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] [MF] hecarimeq
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: xAnteG
Nicki osób posądzonych: hecarimeq
Najdokładniejsza data zdarzenia: 2017-04-10
Opis zdarzenia: KillAura
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=oR3ayT28...e=youtu.be
Sugerowany wymiar kary: PERM
Serwer: MineFox
xAnteG no fajny filmik. Zauważyłem na nim że jak ja cię biłem to nie zadawałem ci hp a miałem siłke i za chwile po tym jak zabiłeś mnie to spojrzałeś w ekwipunek i nie pokazywała ci się regeneracja. To takie pytania czemu nie zadawałem ci hp? I czemu tak mi szybko pękł hełm jak miałem set bogów prawie nie używany? I dlaczego tak szybko bijesz? Po za tym hecarimeq uderzył cię z 3 lub 4 razy. Proszę administracje żeby wzieła to pod uwagę
Przed skoczeniem na pvp Zjadlem koxa i wypilem silke 2 a helm ci pękł od siłki 2 bo miałeś prawdopodobnie zniszczony Smile

A dlaczego tak bilem szybko ? To jest macro 30 ms Smile
Po pierwsze ty już byleś na pvp a ja wskoczyłem i nie widziałem żebyś jadł koksa. Po drugie na 100% miałem set bogów
prawie nie używany. A po trzecie możesz mieć flare dlatego tak szybko bijesz a mapa po prawej stronie może ci zasłaniać
włąnczone czity.
Mhmm tak Gram na tej wersji prosze bardzo BlazingPack.pl http://blazingpack.pl/
Dobra nie prowadzić tutaj konwersacji, od tego jest tutaj administracja .. Jak Kornelia to zobaczy to pobanuje więc nie radze spamować pod skargą.
Cytat:xAnteG no fajny filmik. Zauważyłem na nim że jak ja cię biłem to nie zadawałem ci hp a miałem siłke i za chwile po tym jak zabiłeś mnie to spojrzałeś w ekwipunek i nie pokazywała ci się regeneracja. To takie pytania czemu nie zadawałem ci hp? I czemu tak mi szybko pękł hełm jak miałem set bogów prawie nie używany? I dlaczego tak szybko bijesz? Po za tym hecarimeq uderzył cię z 3 lub 4 razy. Proszę administracje żeby wzieła to pod uwagę
Może serio miałeś padnięty hełm, może inny założyłeś, albo coś. Z filmiku u xAnteG nie widzę cheatów. Więc do niego zarzutów nie mam ..
Cytat:Po pierwsze ty już byleś na pvp a ja wskoczyłem i nie widziałem żebyś jadł koksa. Po drugie na 100% miałem set bogów
prawie nie używany. A po trzecie możesz mieć flare dlatego tak szybko bijesz a mapa po prawej stronie może ci zasłaniać
włąnczone czity.
W filmiku widać, że miał zjedzonego koxa.
Gdyby miał flare inaczej by bił.

Co do @topic: Gracz hecarimeq nic nie posiada, obejrzałem filmik dokładnie, w spowolnieniu również. Gracz czysty.

Skarga do odrzucenia .
Gracze ukarani.

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie