xAnteG no fajny filmik. Zauważyłem na nim że jak ja cię biłem to nie zadawałem ci hp a miałem siłke i za chwile po tym jak zabiłeś mnie to spojrzałeś w ekwipunek i nie pokazywała ci się regeneracja. To takie pytania czemu nie zadawałem ci hp? I czemu tak mi szybko pękł hełm jak miałem set bogów prawie nie używany? I dlaczego tak szybko bijesz? Po za tym hecarimeq uderzył cię z 3 lub 4 razy. Proszę administracje żeby wzieła to pod uwagę
Przed skoczeniem na pvp Zjadlem koxa i wypilem silke 2 a helm ci pękł od siłki 2 bo miałeś prawdopodobnie zniszczony
A dlaczego tak bilem szybko ? To jest macro 30 ms

Po pierwsze ty już byleś na pvp a ja wskoczyłem i nie widziałem żebyś jadł koksa. Po drugie na 100% miałem set bogów
prawie nie używany. A po trzecie możesz mieć flare dlatego tak szybko bijesz a mapa po prawej stronie może ci zasłaniać
włąnczone czity.
Dobra nie prowadzić tutaj konwersacji, od tego jest tutaj administracja .. Jak Kornelia to zobaczy to pobanuje więc nie radze spamować pod skargą.
Cytat:xAnteG no fajny filmik. Zauważyłem na nim że jak ja cię biłem to nie zadawałem ci hp a miałem siłke i za chwile po tym jak zabiłeś mnie to spojrzałeś w ekwipunek i nie pokazywała ci się regeneracja. To takie pytania czemu nie zadawałem ci hp? I czemu tak mi szybko pękł hełm jak miałem set bogów prawie nie używany? I dlaczego tak szybko bijesz? Po za tym hecarimeq uderzył cię z 3 lub 4 razy. Proszę administracje żeby wzieła to pod uwagę
Może serio miałeś padnięty hełm, może inny założyłeś, albo coś. Z filmiku u xAnteG nie widzę cheatów. Więc do niego zarzutów nie mam ..
Cytat:Po pierwsze ty już byleś na pvp a ja wskoczyłem i nie widziałem żebyś jadł koksa. Po drugie na 100% miałem set bogów
prawie nie używany. A po trzecie możesz mieć flare dlatego tak szybko bijesz a mapa po prawej stronie może ci zasłaniać
włąnczone czity.
W filmiku widać, że miał zjedzonego koxa.
Gdyby miał flare inaczej by bił.
Co do @topic: Gracz hecarimeq nic nie posiada, obejrzałem filmik dokładnie, w spowolnieniu również. Gracz czysty.
Skarga do odrzucenia .