MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [unban]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Rezus_Polska
Banujący: consola
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Nie mam cheatów ! Ludzie po co mam je używać skoro mam takie wysokie lvl'e na serwerze. Proszę adma o sprawdzenie wcześniejszych moich logów czy jak tam zwał, bo consola się pomyliła ! Używałem aby raz cheatów i co ? skończyło się tym, że nic nie dostałem oprócz bólu kasy w spodniach. Drugi raz tego nie chce przeżywać, wiedząc że nic nie popełniłem.
Treść Bana: Gracz taki i taki został zbanowany przez console z powodu cheatów. ( których kurde nie mam )
Serwer: Minefox.pl
Chce pogadać o tym na ts'3 jeśli ktoś mi nie wierzy. Skype też może być chociaż wole na ts'3
Dowody na swoją niewinność posiadasz jakieś?
Smile Jakbym wiedział, że dostane bana od consoli to bym robił. No zbytnio to nie mam dowodów. Myślałem, że są takie opcje, że admin sprawdza po tym jak dostaniemy bana, czy nawet przed.
Konsola bardzo rzadko sie myli. A poza tym gracze nawet z wykupionym VIP'em oraz uważanymi za "najlepszych" na serwerze czesto dostawali bany, bo poprostu zaczeli uzywać cheatów.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie