MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Textura
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Od pewnego czasu nie wgrywa mi się textura :/ czm?
Mógłbym prosić o wysłanie mi linku do pobrania txt lub przynajmniej naprawienia błędu ?

(mam włączone pobieranie textur zainstalowanych na serwerze)
Usuń serwer z listy i dodaj go ponownie.
(10-April-2017 16:20:57)kiroPL napisał(a): [ -> ]Usuń serwer z listy i dodaj go ponownie.

Myślisz, że nie próbowałem?
To wyśle mi ktoś tą txt do pobrania w %appdata%
HALO POMOŻE KTOŚ?!
na niektórych luncherach to normalne. podaj nazwę luncherach np: Cristal luncher , by zyczu itp
ja na Crystal na przykład nie mogę pobrać Txt brutallifa.
Witaj.
Skoro usunięcie serwera i dodanie go nie pomogło, to sprawdź czy masz włączone textury serwerowe w opcjach. Jak to nie pomogło to najprościej w świecie trzeba luncher zmienić bo to nasza wina nie jest. Polecam ci pobrać shiginime a nie jakieś zyczu czy crystal. Ten luncher działa świetnie i nie ma z nim żadnych problemów. Jak to nie pomogło to proszę pisać na pewno postaramy się pomóc w innym sposób.
Mam launcher Titan Minecraft Tongue jest lepszy od Shingima. A chodzi mi ot czy mógłby ktoś wysłać mi normalnie txt na mdiafire czy mega.nz :/ bo nie działają mi wszystkie sposoby wyżej podane.
Usuń wszystkie pliki minecrafta i wgraj od nowa, powinno to rozwiązać sprawe
Nie działa :/
Heh ja tylko prosze o txt do pobrania Tongue czm nikt mi nie może normalnie dać?
Stron: 1 2
Przekierowanie