MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Real Life: Zostałam zabita w hotelu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Mam pewien problem. Otóż będąc w pokoju w hotelu exclusive zostałam zabita. Wiem że gracze nie mogą bić siebie nawzajem więc musiał być to potworek, ale skąd potwór w hotelu?! Odeszłam od komputera na jakiś czas i gdy wróciłam byłam zabita. Drzwi od pokoju były zamknięte. Nie byłoby problemu gdyby nie to, że straciłam dowód osobisty, bandaże, jedzenie oraz prawo jazdy. Najbardziej zależy mi na dowodzie i prawie jazdy. A nie uśmiecha mi się tego wszystkiego kupować. Prosiłabym o oddanie chociaż dowodu i prawa jazdy.

Z góry dziękuje

Ps. Gram na koncie WikiSiar
Masz może dowód, że to masz? I niestety administracja nie odpowiada za stracone itemy ;c Ale jeśli to jakiś błąd, to napisz do Banana.
Administracja nie odpowiada za stracone itemy
Jeśli chodzi o twoją śmierć - może umarłaś z głodu?
PS. Bez prawa jazdy będziesz mogła normalnie jeździć samochodami (wystarczy, że zakupiłaś je kiedykolwiek).
Aha, to dziękuje. Co do głodu, wątpię. Nie raz zostawiłam grę włączoną na długi czas, i jedzenie nawet nie spadało. A co do prawa jazdy, niestety auta nie kupiłam. Ale pech. Zostało już tylko kupić lub złowić siodło i jeździć konno Big Grin
Nie wiesz jak zginełaś bo byłaś afk więc masz pewność że albo ktoś zlurował Ci złodzieja czy podpalacza który Cię wykończył, albo zginełaś z braku wody. W jednym i drugim przypadku - cóż pretensje możesz mieć do siebie Tongue

Zagadka z serii "ZABÓJSTWO W HOTELU" - rozwiązana Big Grin
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie