MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dostalem bana za lagi.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
KalisPro dostalem bana na mineserwerze na nicku kuba63 bo bralem udzial w evencie ox i gdy udzielilem zlej odpowiedzi na pytanie i wtedy jak spadalem mialem dwukrotnego laga a _poisongirl_ dala mi bana na mineserwerze bo uznala ze mialem cheaty. Prosze O Unbana. Daje ss proby logowania na mineserwer.

SS:

[Obrazek: image.php?dm=QML0]
Nie wiemy czy to były "Chaki" czy nie możliwe że je miałeś bo wykorzystywanie lagów to także oszustwo. Unbana raczej nie będzie.
SnowPL wykorzystywanie lagow to nie oszustwo.
(10-April-2015 16:47:14)SnowPL napisał(a): [ -> ]Nie wiemy czy to były "Chaki" czy nie możliwe że je miałeś bo wykorzystywanie lagów to także oszustwo. Unbana raczej nie będzie.

Lagow nie da się wykorzystać, one pojawiają się samoistnie przy obciążeniu serwera lub jak gracz ma problemy z Internetem (wysokie opóźnienie). Jednak ja nie mam możliwości zdjęcia bana musisz poczekać co na to kalis.
Poprawilem moj post.
@refresh
Po pierwsze, od jakiś 2-3 tygodni są wyrzucenia za to, no chyba ze ktoś lata to wtedy ban, po drugie dziś nie było eventu. Po trzecie, poison ostatni raz prowadziła event jakies 3-4 tygodnie temu. zamykam, brak możliwości UB
Przekierowanie