07-April-2017, 22:13:18
07-April-2017, 22:17:31
Nie wiem co dala by nowa edycja. Osoby, ktore cos uzbieraly - stracily by to. Nowi gracze dawno przeniesli się na Real Life lub Brutal Life, i nawet przy nowej edycji raczej nie wrócą.
07-April-2017, 22:30:52
No dobrze nowa edycja wszystko fajnie ale nasuwa się pytanie: Po co? Po co nowa edycja?
Co by miało niby tam być? Broń 3D? Inne auta?
Samoloty? Inna mapa? Nowe mafie? Jak dla mnie nie ma sensu robić nowej edycji gdyż to wszystko jest na BL. Równie dobrze mogło by nie być BL tylko nowa edycja GTA.
Mi się obecnie nie nudzi na GTA. Więc nie ma po co robić nowej edycji.
Samoloty? Inna mapa? Nowe mafie? Jak dla mnie nie ma sensu robić nowej edycji gdyż to wszystko jest na BL. Równie dobrze mogło by nie być BL tylko nowa edycja GTA.
08-April-2017, 13:29:19
Ile jeszcze będzie ankiet i durnych wątków na temat nowej edycji?!
Jedna odpowiedź banana ,,na razie nie planuję nowej edycji" nie wystarczy?
Proponuję kosz -_-
Jedna odpowiedź banana ,,na razie nie planuję nowej edycji" nie wystarczy?
Proponuję kosz -_-
08-April-2017, 16:24:26
@up
@topic Po co... Nadal sporo graczy tam gra...
Admin napisał(a):[...]To czy miałaby być nowa edycja zależy od Was, jeśli chcecie zróbcie ankiete i zdecydujemy wspólnie.Odsyłam tu -> http://mineserwer.pl/Temat-Pytanie-nie-w...C5%BCne-xd
@topic Po co... Nadal sporo graczy tam gra...
08-April-2017, 16:29:21
Człowieku ! Dużo osób nie ma all itów a ty chcesz nową edycje?
08-April-2017, 17:46:44
(07-April-2017 22:30:52)Mieciko napisał(a): [ -> ]No dobrze nowa edycja wszystko fajnie ale nasuwa się pytanie: Po co? Po co nowa edycja?Radzę zapoznać się z możliwosciami mc 1,7... GTA to 1.7 a nie 1.8 więc o modelach 3d możesz zapomnieć.
13-April-2017, 16:59:18
do kosza temat...
14-April-2017, 01:17:08
Tydzień temu był ten sam wątek ... http://mineserwer.pl/Temat-Nowa-edycja-34305 tylko że tam były wspomniane miniguny jednak i tak wypowiedź banana chyba mówi wszystko nie prawdasz
z czego te zdanie jest chyba kluczowe : 

Cytat:Dla każdego coś miłego, nawet jeśli tryb się znudził bywalcom - to nowi gracze którzy są tam po raz pierwsi wciąż mają MULTUM atrakcji i wyzwań przed sobą - a ulepszanie na siłę czegoś co jest dobre jest niepotrzebne. Nowa edycja też jest zbędna o czym świadczy ankieta w innym wątku w tym dziale Smiletemat chyba wyczerpałem a raczej został wyczerpany tydzień temu

19-April-2017, 14:50:31
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!